Najljepši suton

Najljepši suton - Martinez, Aly | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Aly
DIMENZIJA
10,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepši suton.pdf
ISBN
5825129973160

OPIS

Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi. Trudi se osigurati sretan i stabilan život svojoj djeci i biti im roditelj kakvog zaslužuju. Istodobno se neprestano bori s osjećajima vlastite bespomoćnosti i bijesa, promatrajući kako se zdravlje njegova sina svakim danom sve više narušava. U nekom savršenom svijetu, Charlotte Mills i Porter Reese upoznali bi se i zaljubili jedno u drugo u posve drukčijim okolnostima. Ali u stvarnom životu spojilo ih je ono što bi ih ujedno moglo nepovratno uništiti.

prosinca 1980.), hrvatski pjesnik rodio se na početku 20. stoljeća u Slavonskoj Požegi, od oca Đure, inženjera šumarstva, i majke Marije rođene Marković, Ogulinke. Valentinovo je dan kada se, osim Božića, diljem svijeta pošalje najviše čestitki, a vjerujemo i poruka mobitelom.

Aly Martinez. Motke i kamenje mogu da mi polome kosti, ali me reči nikada neće povrediti.

POVEZANE KNJIGE