Najljepši suton

Najljepši suton - Martinez, Aly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Aly
DIMENZIJA
7,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepši suton.pdf
ISBN
6310414169349

OPIS

Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi. Trudi se osigurati sretan i stabilan život svojoj djeci i biti im roditelj kakvog zaslužuju. Istodobno se neprestano bori s osjećajima vlastite bespomoćnosti i bijesa, promatrajući kako se zdravlje njegova sina svakim danom sve više narušava. U nekom savršenom svijetu, Charlotte Mills i Porter Reese upoznali bi se i zaljubili jedno u drugo u posve drukčijim okolnostima. Ali u stvarnom životu spojilo ih je ono što bi ih ujedno moglo nepovratno uništiti.

Novi romantični filmovi u kinima i na televiziji. Saznaj sve o romantičnim filmovima.

Ne, ova priča prati vrlo kompleksne likove. Aly Martinez: Najljepši suton. Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31420157 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko Stanje novo.

POVEZANE KNJIGE