Potok

Potok - Caine, Rachel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
3,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Potok.pdf
ISBN
5028947404222

OPIS

Svaki put kada bi sklopila oči, Gwen bi ga vidjela u svojim noćnim morama. Ali sada su joj oči otvorene, a on ne odlazi. Gwen Proctor uspjela je spasiti djecu od bivšega supruga, serijskog ubojice Melvina Royala i družine njegovih suučesnika psihopata. Ali rat se nastavlja nakon Melvinova bijega iz zatvora i primitka zastrašujuće poruke: Sada više nigdje nisi sigurna. Utočište na jezeru Stillhouse postaje zamka. Gwen ostavlja svoju djecu pod zaštitom i nadzorom dobro naoružana susjeda, pa uz pomoć Sama Cadea, brata jedne od Melvinovih žrtava, kreće u lov. Naučila je to od jednoga od najbolesnijih živih ubojica. Ali suočava se s nečim što nadilazi sva njezina strahovanja – s profinjenim okrutnim psihološkim igricama sračunatim da dovedu do njezina uništenja. Kako povjerenje maloga broja ljudi kojima je okružena počinje iščezavati, Gwen preostaje samo vjera u bijes i osvetu dok se približava svome plijenu. I sigurno kao svitanje, jedno od njih će umrijeti.

Kretanje broja stanovnika 1857.-2001. Potok je mali, vodom siromašniji, vodotok, koji je obično širok od nekoliko desetaka centimetara do nekoliko metara.Tipski, dužina potoka nije veća od nekoliko kilometara, iako i u Bosni i Hercegovoni ima i dužih. Dubina potoka rijetko prelazi 1,5 metara, iako mali planinski bukovi i "kotlaci" mogu biti i dublji i učestali, zavisno od konfiguracije matične podloge vodotoka. Potok je naselje u Republici Hrvatskoj, u sastavu Općine Popovača, Sisačko-moslavačka županija.Mjesto se nalazi 60 km istočno od Zagreba u neposrednoj blizini autoputa A3 (Bregana-Lipovac), izlaz Popovača. Potok.io blog.dnevnik.hr/potok42.

godine da je ban Nikola dao pravo građanima Griča da iskorištavaju to, otprije poznato, nalazište. ... Located in Potok in the Sisačko-moslavačka županija region, Cottage Plavi Lav Potok has a patio and garden views.

POVEZANE KNJIGE