Potok

Potok - Caine, Rachel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
3,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Potok.pdf
ISBN
4655017340306

OPIS

Svaki put kada bi sklopila oči, Gwen bi ga vidjela u svojim noćnim morama. Ali sada su joj oči otvorene, a on ne odlazi. Gwen Proctor uspjela je spasiti djecu od bivšega supruga, serijskog ubojice Melvina Royala i družine njegovih suučesnika psihopata. Ali rat se nastavlja nakon Melvinova bijega iz zatvora i primitka zastrašujuće poruke: Sada više nigdje nisi sigurna. Utočište na jezeru Stillhouse postaje zamka. Gwen ostavlja svoju djecu pod zaštitom i nadzorom dobro naoružana susjeda, pa uz pomoć Sama Cadea, brata jedne od Melvinovih žrtava, kreće u lov. Naučila je to od jednoga od najbolesnijih živih ubojica. Ali suočava se s nečim što nadilazi sva njezina strahovanja – s profinjenim okrutnim psihološkim igricama sračunatim da dovedu do njezina uništenja. Kako povjerenje maloga broja ljudi kojima je okružena počinje iščezavati, Gwen preostaje samo vjera u bijes i osvetu dok se približava svome plijenu. I sigurno kao svitanje, jedno od njih će umrijeti.

blog.potok — это блог о современных технологиях в мире HR Vatrogasci kod Garešnice imali su nesvakidašnju intervenciju kod Garešnice, koja je srećom završila bez žrtava, ali s jednim potpuno uništenim autom U subotu oko 21 sat, osobni automobil sletio je u potok u mjestu Veliko Vukovje kraj Garešnice. U potpunosti je završio pod vodom.

potok — лучшая платформа для оптимизации рекрутмента. blog.potok — это блог о современных технологиях в мире HR Vatrogasci kod Garešnice imali su nesvakidašnju intervenciju kod Garešnice, koja je srećom završila bez žrtava, ali s jednim potpuno uništenim autom U subotu oko 21 sat, osobni automobil sletio je u potok u mjestu Veliko Vukovje kraj Garešnice.

POVEZANE KNJIGE