Bez granica

Bez granica - Adler-Olsen,Jussi | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adler-Olsen,Jussi
DIMENZIJA
3,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez granica.pdf
ISBN
9618262413376

OPIS

„Prokleto dobro napisano, zabavno i puno iznenađenja.“ Politiken Za vrijeme uobičajenog jutarnjeg drijemeža u podrumu ravnateljstva policije u Kopenhagenu, šefa Sektora Q, Carla M?rcka, nazove kolega iz policijske postaje na otoku Bornholmu. Kad shvati da mu ovaj pokušava uvaliti još jedan stari slučaj, Carl ga otpili. Riječ je o neobičnoj smrti lijepe sedamnaestogodišnjakinje koja je poginula tako što je odbačena na stablo prilikom prometne nesreće, a počinitelj nikada nije pronađen. Samo nekoliko sati poslije tog poziva dogodit će se tragedija na oproštajki dotičnog kolege te će se Carl i njegova ekipa ipak naći usred komplicirane istrage na Bornholmu. I dok se ondje novi leševi gomilaju, a stari slučaj i dugo skrivane tajne izlaze ne površinu, na otoku Ölandu u Švedskoj, poznatom po vjetrenjačama i megalitičkim spomenicima, jedna vješta i odlučna manipulatorica neće nikome dopustiti da joj stane na put… „Jussi Adler-Olsen je u vrhunskoj formi.“ Jyllands-Posten „Odličan i pitak triler pun humora, neobičnih egzistencija i dobre karme.“ Berlingske „Ovaj krimić je pravi užitak, ona vrsta priče koju čitatelj teškom mukom ispušta iz ruku…“ Ekstra Bladet

Svemu s čime se u životu suočio Srđan Kerim pristupao je temeljito i bez Bez granica je odlična knjiga autora Jussi Adler-Olsen . Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez.

Na najvećem kontinentalnom međunarodnom obiteljskom Festivalu Zemlja bez granica, tjedan dana prije početka nove školske godine, Osijek postaje grad maštovite kreacije nečeg Novog, inspirativnog, satkanog od dječjih ideja koje se povezuju u generacijskom stvaralaštvu ostvarujući interkulturalni dijalog cijele zajednice. Pjesma "Igra bez granica", koju je tragično preminuli Toše Proeski otpjevao samo nekoliko mjeseci prije smrti, bila je pjesma koja je definitivno obilježila karijeru ovoga makedonskog slavuja.. Iako su mnogi pokušavali objasniti skrivene poruke u njoj, misleći kako opisuje život pjevača, istina je da pjesma uopće nije bila namijenjena mladom pjevaču. HRVATSKI BEZ GRANICA 5 - KOMPLET - integrirani udžbenik za hrvatski jezik s dodatnim digitalnim sadržajima u petome razredu osnovne škole - 1.

POVEZANE KNJIGE