Bez granica

Bez granica - Adler-Olsen,Jussi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adler-Olsen,Jussi
DIMENZIJA
11,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez granica.pdf
ISBN
2338182383863

OPIS

„Prokleto dobro napisano, zabavno i puno iznenađenja.“ Politiken Za vrijeme uobičajenog jutarnjeg drijemeža u podrumu ravnateljstva policije u Kopenhagenu, šefa Sektora Q, Carla M?rcka, nazove kolega iz policijske postaje na otoku Bornholmu. Kad shvati da mu ovaj pokušava uvaliti još jedan stari slučaj, Carl ga otpili. Riječ je o neobičnoj smrti lijepe sedamnaestogodišnjakinje koja je poginula tako što je odbačena na stablo prilikom prometne nesreće, a počinitelj nikada nije pronađen. Samo nekoliko sati poslije tog poziva dogodit će se tragedija na oproštajki dotičnog kolege te će se Carl i njegova ekipa ipak naći usred komplicirane istrage na Bornholmu. I dok se ondje novi leševi gomilaju, a stari slučaj i dugo skrivane tajne izlaze ne površinu, na otoku Ölandu u Švedskoj, poznatom po vjetrenjačama i megalitičkim spomenicima, jedna vješta i odlučna manipulatorica neće nikome dopustiti da joj stane na put… „Jussi Adler-Olsen je u vrhunskoj formi.“ Jyllands-Posten „Odličan i pitak triler pun humora, neobičnih egzistencija i dobre karme.“ Berlingske „Ovaj krimić je pravi užitak, ona vrsta priče koju čitatelj teškom mukom ispušta iz ruku…“ Ekstra Bladet

Jer moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranica, na kojim nista ne pise. Uz Bez Granica S+/M+/L+/XL+/XXL+/EU+ Biz tarife korisnicima je dostupna i posebna promotivna ponuda „Popust -ugovorna obveza" a koja vrijedi uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca. Promotivna ponuda vrijedi za korisnike koji potpišu novi ili produlje postojeći pretplatnički ugovor, uključujući i korisnike unaprijed plaćene usluge ... Avijacija Bez Granica "Klokan bez granica" Međunarodna udruga "Klokan bez granica" okuplja predstavnike više od 80 država svijeta.

Iako su mnogi pokušavali objasniti skrivene poruke u njoj, misleći kako opisuje život pjevača, istina je da pjesma uopće nije bila namijenjena mladom pjevaču. HRVATSKI BEZ GRANICA 5 - KOMPLET - integrirani udžbenik za hrvatski jezik s dodatnim digitalnim sadržajima u petome razredu osnovne škole - 1. i 2.

POVEZANE KNJIGE