Izložena priroda

Izložena priroda - De Luca, Erri | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Luca, Erri
DIMENZIJA
11,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Izložena priroda.pdf
ISBN
4291634944214

OPIS

Protagonist romana Izložena priroda bivši je rudar i planinar koji prati migrante preko granice. Životni ga put stjecajem okolnosti vodi s brda do obližnjeg primorskog grada i mramornog raspela punog tajanstvenih znakova. Ovaj Vergilije našeg doba dobiva neobičan zadatak. Jer ljude su svojedobno razapinjali – gole. Može li Crkva uz takva vodiča prijeći neke granice? Put ga vodi i do jedne žene. No koje su granice ljubavi? Erri De Luca ponovo propituje iskustvo tijela, njegove krhkosti i izdržljivosti, čovjekov odnos s prirodom, kao i s drugim ljudima, napose kroz temeljne osjećaje ljubavi, prijateljstva, boli, žrtvovanja, i to ponovo čini u svojemu prepoznatljivom, konciznom stilu koji zazire od suvišnog, a neznatnim pomacima očišta ili jezika destilira čistu poeziju.

Yadu, koji je bio duhovno naklonjena osoba, mogao je vidjeti da […] Priroda nije bila velikodušna prema svima nama, a za one čiji je san da imaju veće grudi, sada postoji potpuno prirodno rešenje. Pomoću ovog semena možete povećati veličinu Razno.

godine. Naša pluća, jedan od najvažnijih organa u ljudskom tijelu, često su izložena posljedicama loših navika ili, jednostavno, okruženja u kojem se nalazimo - što zbog pušenja, što zbog zagađivača koje udišemo.. Srećom, priroda se pobrinula da nam pomogne da umanjimo štetu koju činimo plućima, a mi vam donosimo deset biljaka koje će vam u tome pomoći. Veliki vedski spis Srimad Bhagavatam govori o velikom kralju po imenu Yadu.

POVEZANE KNJIGE