Napuštena

Napuštena - Howard, Linda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Napuštena.pdf
ISBN
7740123815399

OPIS

Jina radi u Upravi za komunikacijsko-informacijske sustave paravojnog tima. Voli novac, voli osjećaj hladnokrvnosti. Sviđa joj se što može isprašiti tur teroristima, bez da uopće napusti klimatiziranu udobnost kontrolne sobe. No kad Jina postigne najbolje rezultate u testovima snalaženja u prostoru i akcijskim testovima, premjeste je da na terenu radi kao operater drona, s jednim od timova ZSS, elitnim paravojnim jedinicama. Jedini problem jest što, blago rečeno, nije baš u fzičkoj kondiciji, a kako bi bila spremna za rad na terenu, morat će naučiti kako trčati i plivati kilometrima, iskakati iz aviona, pucati iz pištolja… ili će ostati bez posla. Vođa tima Levi, kodnog imena Ace, nema baš puno povjerenja u Jinu. Posljednje što mu treba je neki tehnički geek koji oklijeva, ometajući ih da izvrše opasnu, tajnu operaciju. Međutim, u nekoliko sljedećih mjeseci nitko nije više iznenađen od njega kada Babe, koja prezire znoj, počinje napredovati u novom okruženju, pokazujući ustrajnost i hrabrost, čime zasluži divljenje svojih kolega iz tima, grubih ratnika prekaljenih u bitkama. Ono što još više iznenađuje jest da disciplinirani vođa ZSS tima ne može prestati razmišljati o tome kako ljubi njezina drska, tvrdoglava usta… ili o rastućoj kemiji i napetosti između njih.

Galicija ima 3562 napuštenih sela, a taj se broj povećava svakog tjedna, prema španjolskom nacionalnom tijelu za statistiku INE. NAPUŠTENA KUĆA ŽINIĆEVA SINA DOBILA CRVENU NALJEPNICU: Porušena je od Oluje Autor: Matea Vidić Ponedjeljak, 18. siječnja 2021.

Evo što studenti najviše guglaju dva dana prije izlaska na ispitni rok. Davao je izjavu za televiziju, a onda se dogodilo nešto ... Jeziva napuštena mjesta na koja nitko ne želi.

POVEZANE KNJIGE