Tri vjenčanja

Tri vjenčanja - Beer, Jade | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beer, Jade
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri vjenčanja.pdf
ISBN
4835322348821

OPIS

Nezaboravna i emocionalno nabijena priča o obitelji, ljubavi i novim počecima. Ako ste ljubitelji romana Jojo Moyes, zaljubit ćete se u ovu predivnu knjigu od koje se nećete moći odvojiti. Helen točno zna koliko je šavova potrebno za porubljivanje vjenčanice, koja je najbolja vrsta svile za ljetne mjesece i kako bilo koju ženu učiniti prekrasnom… ali ne zna kako popraviti svoje slomljeno srce. Voljeni suprug Helen Whittaker preminuo je prije tri godine. Bolno joj nedostaje i ne prolazi dan a da ne tuguje za njim. Jedino što joj pruža utjehu jest posao u njezinu prekrasnom butiku na engleskom selu. Helen ne zna kako potražiti pomoć – pa ni za vlastitu kćer koja se osjeća otuđeno i udaljeno od svega poslije očeve smrti. Helen nije ni svjesna da joj je potreban spas… ali sve će se uskoro promijeniti…Katkada život donosi iznenađenja koja sve mogu promijeniti u tren oka. Katkada je slomljeno srce početak procesa izlječenja. A pokatkad se druge prilike nalaze na najneočekivanijim mjestima.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 93916 ... IZABEL KOVAČIĆ na Instagramu se odrekla djevojačkog prezimena više od tri godine nakon što se udala za Matea Kovačića.

Umjesto Izabel Andrijanić na njezinom profilu koji prati gotovo 380 tisuća ljudi sad joj je nadimak izakova dok ispod piše njezino puno ime. TRI DUBROVAČKE AGENCIJE UJEDINILE SNAGE Od vjenčanja ove godine neće biti skoro pa ništa, a za sljedeću godinu teško je naći slobodan termin Piše Bruno Lucić 25. lipnja 2020.

POVEZANE KNJIGE