Znaš da to želiš

Znaš da to želiš - Roupenian, Kristen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roupenian, Kristen
DIMENZIJA
6,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Znaš da to želiš.pdf
ISBN
9223823045488

OPIS

Znaš da to želiš knjiga je o seksu, izlascima i suvremenom životu. Zbirka sablasnih priča o životima žena danas, njihovim iskustvima na poslu, kod kuće, kod doktora, s prijateljima, partnerima i obitelji. U nekima od ovih priča žene trpe užas, u drugima ga nanose i pritom se nose sa žudnjom, krivnjom, kaznom i ljutnjom kako znaju i umiju. Ovo su beskompromisne priče koje će vas natjerati da izađete iz sigurne zone. Proza koja će vas užasnuti i fascinirati, uplašiti i nasmijati, revoltirati i uzbuditi… Kristen Roupenian svjetski je slavna postala nakon što je njezina priča Cat Person, objavljena u časopisu New Yorker, doslovno preko noći postala viralna senzacija. Doktorirala je književnost na Harvardu. Znaš da to želiš njezin je prvijenac koji se objavljuje na više od 25 jezika. O knjizi: “Pisanje koje priziva mračne feminističke bajke Angele Carter, a Kristen Roupenian potvrđuje kao jedan od najuzbudljivijih novih proznih glasova.” The Economist “Uznemirujuće, posebno i, možda pomalo perverzno, ali jako, jako zabavno.” Kirkus Reviews

najnovije; najčitanije; Rouge preporuka: Kratke priče koje su šokirale svijet, a šokirat će i vas. PRIPREMITE se dobro, ove priče ostavljaju trag koji nećete lako izbrisati! Učitavanje komentara Vijesti Hrvatska; Zagreb; Regija; EU; Svijet; Znanost; Crna kronika ... 'Znaš da to želiš' Kristen Roupenian knjiga je o seksu, izlascima i suvremenom životu.

Zbirka sablasnih priča o životima žena danas, njihovim iskustvima na poslu, kod kuće, kod doktora, s prijateljima, partnerima i obitelji. Znaš da to želiš. 02.01.2020.

POVEZANE KNJIGE