Znaš da to želiš

Znaš da to želiš - Roupenian, Kristen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roupenian, Kristen
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Znaš da to želiš.pdf
ISBN
5719441818326

OPIS

Znaš da to želiš knjiga je o seksu, izlascima i suvremenom životu. Zbirka sablasnih priča o životima žena danas, njihovim iskustvima na poslu, kod kuće, kod doktora, s prijateljima, partnerima i obitelji. U nekima od ovih priča žene trpe užas, u drugima ga nanose i pritom se nose sa žudnjom, krivnjom, kaznom i ljutnjom kako znaju i umiju. Ovo su beskompromisne priče koje će vas natjerati da izađete iz sigurne zone. Proza koja će vas užasnuti i fascinirati, uplašiti i nasmijati, revoltirati i uzbuditi… Kristen Roupenian svjetski je slavna postala nakon što je njezina priča Cat Person, objavljena u časopisu New Yorker, doslovno preko noći postala viralna senzacija. Doktorirala je književnost na Harvardu. Znaš da to želiš njezin je prvijenac koji se objavljuje na više od 25 jezika. O knjizi: “Pisanje koje priziva mračne feminističke bajke Angele Carter, a Kristen Roupenian potvrđuje kao jedan od najuzbudljivijih novih proznih glasova.” The Economist “Uznemirujuće, posebno i, možda pomalo perverzno, ali jako, jako zabavno.” Kirkus Reviews

Podsjećaju na jezive bajke i izgledaju kao neka iluzija, ... # znaš da to želiš. najnovije .

gornjeg naslova. Vrlo neujednačena zbirka, tri priče izuzetno dobre, jedna sasvim dobra, tri loše potpuno nečitljive, par prosječnih.

POVEZANE KNJIGE