Nakon sloma

Nakon sloma - Ryan, Kendall | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
12,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon sloma.pdf
ISBN
3930699339470

OPIS

Život Knoxa Bauera dosegao je točku s koje nema povratka. Bori se ispuniti prazninu u sebi, tražeći utjehu u krevetu s nepoznatim ženama. Kao skrbnik trojici mlađe braće, zna da tako dalje ne ide: treba im biti uzor, a u posljednje vrijeme samo je dokazao koliko je zapravo nesređen. U potrazi za promjenom, dolazi na sastanak Anonimnih ovisnika o seksu, gdje ga u iskušenje dovodi privlačna savjetnica McKenna. Dvadesetjednogodišnja McKenna traži načine da se iskupi. Nakon što je u stravičnoj automobilskoj nesreći izgubila oba roditelja, svjesna je da će si, bude li dovoljno dobra, možda moći oprostiti za ono što se dogodilo. Stekavši diplomu iz savjetovanja, počinje voditi skupinu ovisnika o seksu, gdje upoznaje izmučenog Knoxa, a njezin život postaje kompliciraniji nego što je očekivala. Nema vremena za zločestog dečka, koji je samo želi odvesti u krevet, ma koliko to njezino tijelo željelo. Popravljačica u njoj želi mu pomoći, ali vjerovanje Knoxovim istinskim motivima iziskuje više hrabrosti nego što je ona ima.

veljača 2021. 11:24. Raspad Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije ili raspad SFRJ je naziv za skup povijesnih događaja koje su započele tijekom 1980.-tih i koje su dovele do prestanka pravnog postojanja SFRJ kao države.

Križari u Hrvatskoj bili su mahom vojnici, dočasnici i časnici poraženih Hrvatskih oružanih snaga Nezavisne Države Hrvatske, većinom ustaše, a mnogo manje domobrani ili Hrvati ... FELJTON: 'Bez Tuđmana i Tita ne bi bilo Hrvatske nakon sloma Pavelićeve NDH' ... gotovo 70 godina nakon grčko-turskog dogovora u obližnjem gradu.

POVEZANE KNJIGE