U carstvu sjena

U carstvu sjena - Pressburger, Giorgio | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pressburger, Giorgio
DIMENZIJA
8,39 MB
NAZIV DATOTEKE
U carstvu sjena.pdf
ISBN
7058969852590

OPIS

Ostavši sam na svijetu, protagonist ove knjige obraća se gatari kako bi stupio u kontakt sa svojim mrtvim ocem i bratom, no gatara mu na prijevaru oduzima sve što je imao. Nakon pet godina napornog rada ponovno si uspijeva osigurati doličan život, a 11. kolovoza 1999, ponovno utučen i sam, prisustvuje posljednjoj pomrčini sunca tisućljeća. Ovaj put, međutim, za pomoć se obraća Sigmundu Freudu, započevši s njime putovanje kroz sve što mu je uzrokovalo bol. U njegovoj svijesti dvadeseto stoljeće poprima oblik danteovskog pakla koji nastanjuju zatočeni, mučeni, ubijeni ili oni prisiljeni na samoubojstvo: velike i male ličnosti dvadesetoga stoljeća koje mu otkrivaju tajnu svoje patnje i smrti. No, uz patnju, na površinu izranjaju i njihove strasti, ideali i ljubavi. Protagonist tako polako kreće na put izliječenja, da bi se tijekom posljednje seanse napokon susreo sa svojim najdražima: ocem, bratom i djedom, koji se pojavljuju na svjetlu sunca koje se rađa.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! Knjigu "U carstvu sjena " Giorgio Pressburger online kupite na stranicama Knjižare Ljevak . [email protected] +385 (0)1 4883 544.

Throne of Glass), koji serijal u Lijepoj našoj objavljuje FOKUS na hit. Prijevod ovog romana djelo je Ivana Jovanovića, a anotacija glasi ovako: „Celaena Sardothien ostala je sama - bez ljubavnika i prijatelja, bez magije i imena - u svijetu kojim ... Kraljica sjena četvrta je knjiga iz serijala Prijestolje od stakla.

POVEZANE KNJIGE