Istraživač

Istraživač - Rundell, Katherine | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rundell, Katherine
DIMENZIJA
4,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Istraživač.pdf
ISBN
8077945980018

OPIS

Nagrada Children’s Book Prize Nagrada Costa Children’s Book Award 2017 Nagrada London Book Fair Children’s Travel Book of the Year Dječja knjiga godine po izboru Sunday Timesa Dječak Fred putuje avionom šesterosjedom iz brazilskog grada Manausa u Englesku kad pilotu pozli i avion se sruši u gusto ¬zelenilo Amazonske prašume. Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max. Izgubljeni i bez nade da će ih pronaći, kreću u potragu za hranom i skloništem. Uskoro otkriju nešto što im govori da nisu sami u ovom dijelu prašume.?

To se naročito odnosi na monitoring i izvještavanje o radu relevantnih institucija, primjeni relevantnog zakonskog okvira, sa posebnim fokusom na praćenje aktivnosti nosilaca javnih funkcija, javnih nabavki ... Istraživač - Dječak Fred putuje avionom šesterosjedom iz brazilskog grada Manausa u Englesku kad pilotu pozli i avion se sruši u gusto ¬zelenilo Amazonske prašume. Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max.

- posao.hr Pronađite ili ponudite posao, kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za otvoreno radno mjesto u vašem poduzeću. 'Istraživač' Katherine Rundell će mlade čitatelje uvući u vrtlog vratolomnih pustolovina, i prenijet će ih u čaroban svijet gdje mogu plivati s dupinima, kušati tarantulu i otkriti ruševni grad... Crteži Hanne Horn isprepleću se kao prašumske puzavice s uzbudljivim, opojnim riječima u ovoj ljubavnoj pjesmi posvećenoj prirodi. - "Nestali istraživač je moj definitivni top 10 Zagora.

POVEZANE KNJIGE