Ledeno carstvo srebra

Ledeno carstvo srebra - Novik, Naomi | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Novik, Naomi
DIMENZIJA
8,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Ledeno carstvo srebra.pdf
ISBN
4031044813970

OPIS

Krute i nepromjenjive okolnosti u kojima su rođene gotovo neizbježno određuju životni put i konačne sudbine djevojaka poput njih. Ali… Da nije na vlastitoj koži osjetila grubost nepravde koju su podnosili njezini dobrodušni i pošteni roditelji, Miryem nikada ne bi preuzela obiteljski posao u svoje pragmatične ruke i otkrila moć o kojoj će se uskoro pronijeti glas i izvan granica njezina doma. Da nije okusila prostranost slobode koju donosi posjedovanje vlastita novca, Wandu bi dočekala sudbina njezine majke – iznurila bi se rađajući djecu i danonoćno služeći kakvog seoskog probisvijeta, učeći podnositi ili izbjegavati njegove šake. Da je kojim slučajem ispunila očeva očekivanja i rodila se lijepa poput svoje majke, Irina bi postala tek sredstvo razmjene; jedan muškarac bi je dao drugome u zamjenu za moć i položaj. No, odluka ovih triju djevojaka da vlastite živote uzmu u svoje ruke raskinut će unaprijed određen tijek njihovih sudbina i staviti ih na put najopasnijim demonima njihova vremena. Kako će sraz čiste, gole pohlepe i dužnosti, poštenja i pravednosti zauvijek promijeniti sudbine ovih djevojaka i svijeta u kojem žive? Ledeno carstvo srebra Naomi Novik knjiga je koja je s pravom nominirana za najprestižnije književne nagrade koje se dodjeljuju najboljim fantastičnim i znanstvenofantastičnim romanima (Nebula Award 2018. godine, Hugo Award 2019. godine). Premda poprilično obimna, ovo je knjiga koja se čita u dahu, a u mislima i srcu čitatelja ostaje zauvijek.

godine). Premda poprilično obimna, ovo je knjiga koja se čita u dahu, a u mislima i srcu čitatelja ostaje ... Ledeno carstvo srebra Naomi Novik knjiga je koja je s pravom nominirana za najprestižnije književne nagrade koje se dodjeljuju najboljim fantastičnim i znanstvenofantastičnim romanima (Nebula Award 2018.

MOSTAR dr. Bariše Smoljana 1c 88000 - MOSTAR, BiH e -Mail : [email protected] tel.: +387 36 334 145 fax: +387 36 334 146 'Ledeno carstvo srebra' fantastičan je roman koji govori o tri djevojke, djevojke kojima bi sudbina ili stjecaj okolnosti namijenili posve drugačije uloge u svijetu da ove djevojke tu sudbinu nisu hrabro uzele u vlastite ruke i svoje mjesto u svijetu svojim postupcima same osvojile. Nove knjige Naomi Novik: Ledeno carstvo srebra.

POVEZANE KNJIGE