Obmana

Obmana - Adolfsson, Maria | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adolfsson, Maria
DIMENZIJA
10,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Obmana.pdf
ISBN
6041460125854

OPIS

Prva knjiga iz serijala Doggerland. Prvijenac nove talentirane spisateljice – uđite u jedinstveni svijet Doggerlanda. Ujutro nakon Oistre, velike svečanosti kamenica na najvećem doggerlandskom otoku Heimou, detektivka inspektorica Karen Eiken Hornby budi se u hotelskoj sobi s velikim mamurlukom i jednako velikim kajanjem zbog onoga što se dogodilo te noći. Istoga jutra, na drugom kraju otoka, u vlastitoj kuhinji, pronađena je brutalno ubijena žena. Vijest o ubojstvu veoma pogađa malu, čvrsto povezanu zajednicu. Za rješavanje slučaj a zadužena je Karen, ali joj istragu veoma otežava činjenica što je njezin šef bivši žrtvin muž. I muškarac uz koga se tog jutra probudila u hotelu. S vjesna je opasnosti da će se morati uplesti u složene obiteljske odnose. Karen otkriva neke tragove, ali bi tako mogla iskopati davno zakopane tajne. Možda je cijela priča započela 1970-tih, u skrovitoj otočnoj komuni. Možda ima korijene u telefonskom pozivu toga proljeća. I možda ima malo istine u tračevima i šaputanjima u pivnici Zec i vrana. Iako se veoma trudi, Karen ne uspijeva otkriti motiv ubojstva, stoga traži odgovore kopajući po prošlosti otočja. Ovo je prva knjiga iz serijala s detektivkom inspektoricom Karen Eiken Hornby u glavnoj ulozi.

i was Lucky to see him on one of his concerts with his newer project 'fear falls burning' and this was nearly a verry loud and going deph for music experiance in a positive way,after the concert it was nice and fine to talk with him,this is the man from Antwerp and a great soulmate that ... Što znači OBMANA, definicija i primjeri rečenica za riječ OBMANA na hrvatskom online rječniku i leksikonu Jezikoslovac.com obmana prijevod u rječniku hrvatski - slovenski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Izraz OBMANA se sastoji iz 6 karaktera što je za 2.8 manje od prosečne srpske reči.

Snyder-Gray slučaju, po kojem su kasnije snimljeni i filmovi Poštar uvijek zvoni dvaput i Tjelesna vrućina. Obmana Jayne Ann Krentz. Srebrni gospodar Jayne Ann Krentz.

POVEZANE KNJIGE