Ponoćna crta, KDS plus

Ponoćna crta, KDS plus - Child, Lee | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
9,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponoćna crta, KDS plus.pdf
ISBN
8078822848934

OPIS

Reacher se zatekao u gradiću u američkoj saveznoj državi Wisconsin. U izlogu jedne zalagaonice ugleda ženski prsten s oznakom vojne akademije West Point 2005. Bila je to vrlo nezgodna godina za stjecanje diplome: dogodio se tada Irak i Afganistan. S unutarnje strane prstena ugravirani su inicijali. Reacher se zapita kakva je nesreća natjerala vlasnicu da se odrekne takve uspomene. I to je dovoljan razlog za akciju. Reacher odluči pronaći ženu i vratiti joj teško zarađeni prsten. Tako započinje opasno putovanje koje vodi Reachera kroz američki Srednji Zapad, od opskurnih kafića do blatnih raskršća u pustopoljinama. Susreće se s bikerima, murjacima, varalicama, bilderima i nestalim osobama u odijelima i kravatama usred pustoši Wyominga. Što dublje kopa, to veće smeće izlazi na vidjelo. Riječ je o opakoj zločinačkoj udruzi. Za svakog postoje crte koje na valja prelaziti. Za svakog, osim za Jacka Reachera.

Europa: 7 - 10 radnih dana. Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Australija, Azija, Afrika: 15 - 20 radnih dana No s obzirom da V.B.Z.

Bolj, kot ste pripravljeni tvegati, potencialno višja je pričakovana stopnja donosa ... online K do PCDS konvertor - online K ( Surové čierne vzorky ) premeniť do PCDS ( Foto-CD obraz ) Použite OnlineConvert online Bezplatne rýchlo! Aktualne objave o podjetju KD PLUS vzdrževanje in čiščenje objektov d.o.o. o morebitnih pomembnih dogodkih, tožbah in insolventnih postopkih. Creativ Plus d.o.o.

POVEZANE KNJIGE