Planinarski koraci

Planinarski koraci - Margan, Damir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Margan, Damir
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski koraci.pdf
ISBN
3984490852311

OPIS

Jedinstveni priručnik za sve koji se počinju baviti planinarstvom, no i odličan vodič za sve koji se planinarstvom već bave. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što je neophodno znati kako bi poduzeli prve planinarske korake. Knjiga govori o: povijesti planinarstva udrugama etici planinarstva stupnjevima i njihovoj prilagođenosti dobi i znanju planinara planinarskoj opremi planiranju izleta sigurnosti u planinama planinskim sportovima i mnogim drugim temama koje vas mogu potaknuti da i sami načinite svoje prve korake.

O opskrbljenosti planinarskih domova i kuća, kao i o tome jesu li otvorene, odnosno gdje se posuđuje ključ, treba se pravodobno i na pravome mjestu informirati te najaviti dolazak. Prvi planinarski koraci Bršljanovih legosa; 13.05.2016. Prvi planinarski koraci Bršljanovih legosa; 13.05.2016.

Jedinstveni priručnik za sve koji se počinju baviti planinarstvom, no i odličan vodič za sve Planinarski koraci : uvod u planinarstvo Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE