Planinarski koraci

Planinarski koraci - Margan, Damir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Margan, Damir
DIMENZIJA
3,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski koraci.pdf
ISBN
5420542885020

OPIS

Jedinstveni priručnik za sve koji se počinju baviti planinarstvom, no i odličan vodič za sve koji se planinarstvom već bave. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što je neophodno znati kako bi poduzeli prve planinarske korake. Knjiga govori o: povijesti planinarstva udrugama etici planinarstva stupnjevima i njihovoj prilagođenosti dobi i znanju planinara planinarskoj opremi planiranju izleta sigurnosti u planinama planinskim sportovima i mnogim drugim temama koje vas mogu potaknuti da i sami načinite svoje prve korake.

Mrzim planinarski smijeh i dobru volju, riječi podrške. Hrvatski planinarski savez, planinarske udruge i brojni markacisti koji u njima djeluju ulažu velik trud u prikupljanje i osvježavanje podataka, no zbog velikog broja podataka treba imati na umu da su moguća odstupanja od aktualnog stanja. Planinari i drugi ljubitelji prirode koji planinare po planinarskim putovima u Hrvatskoj i koriste se ... Prvi planinarski koraci malih Bršljanovih legosa 16.05.2016 17:58.

Također tu je i nekoliko planinarski objekata (Dom Trebević pod Bijelom stijenom, Dom Čelina, Kuća "Jure Franko"). I moji prvi planinarski koraci bili su upravo na ovoj planini, dok sam još bio dijete. Planinarski razgovori Teme Postovi Zadnji post; Planinarske obavijesti Najave i pozivi na izlete, izložbe i druga planinarska događanja, novosti iz rada planinarskih društava, o otvaranju planinarskih kuća i sl.

POVEZANE KNJIGE