Evolucija je revolucija

Evolucija je revolucija - Winston, Robert | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winston, Robert
DIMENZIJA
6,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija je revolucija.pdf
ISBN
9830222492864

OPIS

Zašto hodam na dvije noge? Kako je slon dobio surlu? Otkud smo svi mi došli… i što ćemo sad?. Uživajte s Robertom Winstonom u divnom pogledu na priču o evolucijskoj znanosti i o tome kako su revolucionarne teorije jednog čovjeka promijenile svijet. Prateći Charlesa Darvina na njegovom epskom putovanju u potrazi za podrijetlom vrsta, istražite zemlje vatre, upoznajte neobična stvorenja i zavirite u budućnost. Saznajte što su smatrali mislioci prije Darwina – kako je život nastao i otkrijte uzbudljive napretke postignute nakon njegova doba.

Zbog te osobenosti Zemljine ose ... Evolucija je nauka o razvoju živog sveta. Kada se radi o čoveku moramo da obratimo pažnju kako na BIOLOŠKU - TELESNU evoluciju, tako i KULTURNU evoluciju.

Njihova premijera u Beogradu održana je u kafani "Tanasko Rajić", na današnjem Studentskom trgu. Druga važna revolucija odigrala se u približavanju naše kuhinje evropskoj.

POVEZANE KNJIGE