Lijepi,crtaj, boji

Lijepi,crtaj, boji Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijepi,crtaj, boji.pdf
ISBN
3645794907158

OPIS

Zabavi se crtanjem, bojenjem, švrljanjem i brljanjem po stranicama ove vesele knjige. Očekuje te više od 200 šašavih naljepnica uz pomoć kojih možeš od kutija napraviti robote, oživjeti raznobojne mrlje, stvoriti vlastite superjunake i još mnogo toga! Tvoj neobični i smiješni vodič u ovoj pustolovini zove se čudovište Crtko. Iznenadi sebe i njega otkačenim crtežima.Ova vesela crtanka s naljepnicama donosi zanimljiv spoj ilustracija i fotografija koji će nadahnuti kreativnost i potaknuti maštu mališana. Motivacijska pitanja, rečenice i naslovi potiču dijete na kreativno stvaranje, ali ostavljaju mu slobodu za likovno izražavanje. Crtanka se poput „torbice“ može nositi u ruci i biti prijatelj mališanu na putovanju, plaži, parku i drugim mjestima, a vama pravi spasitelj kad želite brzo organizirati, praktično, kreativno i edukativno vrijeme svojemu djetetu.

Međutim, možete pronaći vrste u narandžastoj, roze, bijeloj boji sa crvenkastim ili žutim premazom. Božićna zvijezda cvjeta tokom zime, izuzetno je impresivna i pravi je ukras božićnog dekora.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. D.Kozina, D.Rusjan.

POVEZANE KNJIGE