Oboji svijet

Oboji svijet - Balić-Šimrak, Antonija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balić-Šimrak, Antonija
DIMENZIJA
4,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Oboji svijet.pdf
ISBN
1240010138973

OPIS

Ova neobična i maštovita bojanka nudi bezbrojne mogućnosti za igru – bojenje različitim tehnikama, crtanje, šaranje, gledanje, izmišljanje i razmišljanje… Puna ideja i poticajna, zabavit će dijete apstraktnim i konkretnim uzorcima, zadacima u kojima nema pogrešnih rješenja i slikama inspiriranima velikim hrvatskim umjetnicima.

studenog, ali cilj je promicati ove vrijednosti cijele godine - stoga se priključite... Učenici 1. c razreda: Nera Mandić, Magdalena Martinović, Ante Brtičević, Ana Nejašmić, Vana Martinić, Lana Kusanović, Antonija Kuščić i Maja Buljević napravili su plakat Bračani bez predrasude o rodnim stereotipima s kojim sudjeluju na natječaju Oboji svijet pod organizacijom Foruma za slobodu odgoja.Plakat prikazuje muška i ženska zanimanja, ali i primjere o promicanju ... Forum za slobodu odgoja [email protected] Za natječaj „Oboji svijet!" Kralja ržislava 12 10 000 Zagreb 4 Komisija će razmatrati sve radove zaprimljene u roku trajanja natječaja, što znači e-mailom najkasnije do ponoći 25.

ili poštom s pečatom pošte datuma zadanog roka. Natječaj za projekt je raspisao Forum za slobodu odgoja. Natječaj u školi su organizirale knjižničarka Biljana Barišić Mudri, prof.

POVEZANE KNJIGE