Oboji svijet

Oboji svijet - Balić-Šimrak, Antonija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balić-Šimrak, Antonija
DIMENZIJA
9,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Oboji svijet.pdf
ISBN
7174395801720

OPIS

Ova neobična i maštovita bojanka nudi bezbrojne mogućnosti za igru – bojenje različitim tehnikama, crtanje, šaranje, gledanje, izmišljanje i razmišljanje… Puna ideja i poticajna, zabavit će dijete apstraktnim i konkretnim uzorcima, zadacima u kojima nema pogrešnih rješenja i slikama inspiriranima velikim hrvatskim umjetnicima.

UNAPRJEĐENJE POUČAVANJA. Čitanje i pisanje za kritičko mišljenje … ključnih problema današnje generacije mladih, kao i svojih vizija budućnosti, prijavili na ovogodišnji natječaj „Oboji svijet!".

Petra Pavlović. Maja Taradžić Organizacijom natječaja „Oboji svijet" te nagrađivanjem odabranih umjetničkih radova učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske želimo pružiti prostor i priliku djeci i mladima da podijele svoje ideje o toleranciji i poštivanju različitosti te svoje viđenje ključnih problema današnje generacije mladih, kao i svoje vizije budućnosti. Opis - OBOJI SVIJET.

POVEZANE KNJIGE