Tvrđa časopis za književnost

Tvrđa časopis za književnost Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Tvrđa časopis za književnost.pdf
ISBN
4019857040295

OPIS

Časopis za književnost, umjetnost i znanost

Studirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.Kao Fulbrightova stipendistica boravila je na Univerzitetu Southern Illinois gdje je pohađala postdiplomski studij pozorišta i komunikacija, a potom studirala na Univerzitetu Case Western Reserve.Doktorirala je u Rijeci s temom o protofeminizmu i političkom ... Časopis @arhivi donosi priče o projektima, događanjima, inicijativama, strategijama i praktičnim iskustvima koja povezuju ustanove, organizacije i ljude, pružaju nova znanja, stvaraju nove programe i realiziraju nove ideje i kreativne potencijale. U svakom broju u dvadesetak priloga predstavljaju se aktualnosti iz međunarodne arhivske zajednice, tekući projekti, aktivnosti ... Književni portal Književnost.hr traži književnike i autore svih profila, voljne objaviti svoje književne radove na ovom portalu.

1: 2007: Nove utopije? M Krivak. Filozofska istraživanja 25 ... U Muzeju grada Zenica predstavljen je deseti broj nove serije časopisa za književnost i kulturu "Život" .

POVEZANE KNJIGE