Domaća zadaća bez suza

Domaća zadaća bez suza - Canter, Lee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zadaća bez suza.pdf
ISBN
7080471868799

OPIS

DOGAĐA LI SE NEKA OD OVIH STVARI U VAŠEM DOMU? – Svake večeri prepirete se s djetetom zbog domaće zadaće. – Večer prije nego što dijete mora predati važan referat prvi put čujete za njega, a dijete ga nije napisalo. – Vašem djetetu potrebna je pomoć oko referata, testa ili prezentacije, a vi ne znate što učiniti. – Vi pišete domaću zadaću više nego vaše dijete. – Djetetu je potrebna cijela vječnost da napiše domaću zadaću. – Stalno ste na muci kako motivirati dijete da radi najbolje što može. Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od navedenih pitanja, Domaća zadaća bez suza je knjiga za vas. Domaća zadaća bez suza je program koji roditeljima nudi sustavan pristup koji će im pomoći da prekinu svakodnevne prepirke oko domaće zadaće i motivirati dijete da postigne uspjeh u školi. Domaća zadaća bez suza pomoći će vam da razvijete vještine i steknete sigurnost koji su vam potrebni da biste kod kuće stvorili pozitivno i opušteno radno ozračje. Domaća zadaća često se javlja kao problem tijekom cijelog osnovnog školovanja te će ovaj priručnik dobro doći i svim stručnim suradnicima i razrednicima za pripremu tematskih predavanja na roditeljskim sastancima, pripremu radionica, rad s djecom na satovima razrednika, itd.

Poruka bi trebala biti nešto poput: ne gubljenju vremena, repetitivnim zadatcima bez jasnih uputa ili svrhe." Zvalo se to „domaća zadaća", „produljeno učenje" ili nekako drugačije, poanta je učiniti čitanje, pisanje i računanje dijelom obiteljske svakodnevnice. How cultural sport enriches community life and values. Priloženi dokumenti: How cultural sport enriches community life and values.docx I am a European citizen Prezaposleni roditelji su pod stresom već i zbog same činjenice što se domaća zadaća mora raditi pred kraj dana dok su svi već pomalo umorni i razdražljivi, jer se oni osjećaju odgovornima da se zadaća napiše i pitanje zadaće ubrzo postane jedna od "problematičnih" tema za cijelu obitelj. Osnovna škola Stjepana Ivičevića Makarska.

Korisnik: Lozinka: STRUČNO RAZVOJNA SLUŽBA; e-KNJIŽNICA; KUTAK ZA UČENIKE Često postavljena pitanja. Kutak za nastavnike ... Viralna domaća zadaća za ljetne praznike oduševila Internet ...

POVEZANE KNJIGE