Domaća zadaća bez suza

Domaća zadaća bez suza - Canter, Lee | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
9,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zadaća bez suza.pdf
ISBN
6579810578964

OPIS

DOGAĐA LI SE NEKA OD OVIH STVARI U VAŠEM DOMU? – Svake večeri prepirete se s djetetom zbog domaće zadaće. – Večer prije nego što dijete mora predati važan referat prvi put čujete za njega, a dijete ga nije napisalo. – Vašem djetetu potrebna je pomoć oko referata, testa ili prezentacije, a vi ne znate što učiniti. – Vi pišete domaću zadaću više nego vaše dijete. – Djetetu je potrebna cijela vječnost da napiše domaću zadaću. – Stalno ste na muci kako motivirati dijete da radi najbolje što može. Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od navedenih pitanja, Domaća zadaća bez suza je knjiga za vas. Domaća zadaća bez suza je program koji roditeljima nudi sustavan pristup koji će im pomoći da prekinu svakodnevne prepirke oko domaće zadaće i motivirati dijete da postigne uspjeh u školi. Domaća zadaća bez suza pomoći će vam da razvijete vještine i steknete sigurnost koji su vam potrebni da biste kod kuće stvorili pozitivno i opušteno radno ozračje. Domaća zadaća često se javlja kao problem tijekom cijelog osnovnog školovanja te će ovaj priručnik dobro doći i svim stručnim suradnicima i razrednicima za pripremu tematskih predavanja na roditeljskim sastancima, pripremu radionica, rad s djecom na satovima razrednika, itd.

Domaća zadaća bez suza pomoći će vam da steknete sigurnost i razvijete vještine koje su vam potrebne da biste kod kuće stvorili pozitivno i ... Zadaća roditelju omogućava upoznavanje sa školskim aktivnostima. Svaki dan pitajte dijete da vam prepriča što je naučilo u školi te ga zamolite da vam pokaže bilježnice.

Pitanja i odgovori Forum POPIS TEMA; Nema tema. Osnovna škola Brodarica Gomnjanik, HR-22010 Brodarica os-brodarica.skole.hr.

POVEZANE KNJIGE