Domaća zadaća bez suza

Domaća zadaća bez suza - Canter, Lee | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canter, Lee
DIMENZIJA
4,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zadaća bez suza.pdf
ISBN
5937322689900

OPIS

DOGAĐA LI SE NEKA OD OVIH STVARI U VAŠEM DOMU? – Svake večeri prepirete se s djetetom zbog domaće zadaće. – Večer prije nego što dijete mora predati važan referat prvi put čujete za njega, a dijete ga nije napisalo. – Vašem djetetu potrebna je pomoć oko referata, testa ili prezentacije, a vi ne znate što učiniti. – Vi pišete domaću zadaću više nego vaše dijete. – Djetetu je potrebna cijela vječnost da napiše domaću zadaću. – Stalno ste na muci kako motivirati dijete da radi najbolje što može. Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od navedenih pitanja, Domaća zadaća bez suza je knjiga za vas. Domaća zadaća bez suza je program koji roditeljima nudi sustavan pristup koji će im pomoći da prekinu svakodnevne prepirke oko domaće zadaće i motivirati dijete da postigne uspjeh u školi. Domaća zadaća bez suza pomoći će vam da razvijete vještine i steknete sigurnost koji su vam potrebni da biste kod kuće stvorili pozitivno i opušteno radno ozračje. Domaća zadaća često se javlja kao problem tijekom cijelog osnovnog školovanja te će ovaj priručnik dobro doći i svim stručnim suradnicima i razrednicima za pripremu tematskih predavanja na roditeljskim sastancima, pripremu radionica, rad s djecom na satovima razrednika, itd.

Objašnjene testa Domaća zadaća bez suza (savjeti za roditelje) Autor: Ivana ĐAPIĆ, 28.10. 2015. Domaća zadaća bez suza (za roditelje) (pripremila) Ljiljana Katić ... domaĆa zadaĆa bez suza (Priručnik za roditelje: Kako motivirati dijete da piše domaću zadaću i postigne uspjeh u školi; L.

Cijena 60 kn ~ 8 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 26530803 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Zagrebačka, Zaprešić - Okolica, Ivanec Bistranski Razred Ostalo ... Ona je kroz suze primijetila zgužvani papir koji je Branku ispao iz džepa, a na kojem se nalazila njezina domaća zadaća. Ivičina majka, omotana u crni šal, hodala je ulicom i išla k mesnici.

POVEZANE KNJIGE