Kako preživjeti razvod roditelja

Kako preživjeti razvod roditelja - Mudrinić, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mudrinić, Sanja
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako preživjeti razvod roditelja.pdf
ISBN
5914139411208

OPIS

Razvod braka sve je češća pojava, pa ma koliko bio opravdan, u dječjoj glavi je to strašna stvar. Nemoćni su i uplašeni, pred njima je velika nepoznanica. Knjiga je namijenjena djeci školskog uzrasta, pokušava im na jednostavan način objasniti šta je razvod i savjetom olakšati taj traumatski period u životu.

Izuzetno je važno pojasniti im kako nisu oni krivi za razvod braka roditelja jer je to stvar odraslih, a ne djece. Važno je, zakođer, reći i pokazati djeci da ih volite i kako odluka o razvodu nema nikakve veze s ljubavi oba roditelja prema njima. Mnoge supruge ne mogu sabrati osjećaje u šaku i ne znaju kako preživjeti razvod od svog supruga, savjet psihologa pomoći će u prevladavanju poteškoća.

... kako pomoći djetetu da preboli razvod roditelja, kako reći djetetu da se rastajete, kako se nositi s razvodom, odnos s bivšim mužem, odnos s partnerom, psihološka pomoć za rastavljene, rastava, razvod, život ... Kako preživjeti razvod? Objavio 31.01.2011.

POVEZANE KNJIGE