Marina

Marina - Sladkovič, Andrej | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sladkovič, Andrej
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Marina.pdf
ISBN
3644104674559

OPIS

Marina je vrhunsko djelo ne samo svoga tvorca, slovačkoga pjesnika Andreja Sládkoviča (pravim imenom Braxatoris, 1820.-1872.), nego i sveukupnoga slovačkog romantizma. Evangelistički svećenik Andrej Sládkovič utjelovio je u nešto manje od tri tisuće stihova ushite mladenačke ljubavi i svoje traganje za spoznajom života, veličine ljubavi i ljepote, za ravnotežom u složenoj situaciji u nacionalnom i društvenom životu svoje tada podjarmljene domovine. Pjesnik, poznat u svome narodu i po drugoj velikoj poemi, Detvan, te spjevu Grof Nikola Šubić Zrinski u Sigetu (1866.), napisanom prigodom 300. obljetnice junačke smrti hrvatskoga vojskovođe, izrazio je u Marini osjećaje svoje generacije, boreći se u ime ljepote i ljubavi protiv zla.

Mi smo trgovina koja upotpunjuje vaše iskustvo vlasnika brodice. Trenutno brojimo preko 10,000 proizvoda poznatih svijetskih brendova upravo za opremanje vaše brodice i stvaranje trenutaka koje ćete pamtiti cijeli ... Marina Novi zapošljava 50 djelatnika koji svojim trudom, iskustvom i stručnim znanjem pružaju uslugu dostojnu najviše kategorije 5 sidara.

godini nastavljamo i dalje raditi na podizanju kvalitete naših usluga na zadovoljstvo svih. Marina (od talijanskog i španjolskog marina = obala) je pristanište namjenjeno manjim turističkim brodovima, jedrilicama i motornim jahtama. Marine se mogu nalaziti na obali mora, rijeka, jezera ili kanala, a služe za prihvat, čuvanje i otpremanje manjih sportskih i rekreacijskih plovila.

POVEZANE KNJIGE