Moja bojanka Životinje

Moja bojanka Životinje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja bojanka Životinje.pdf
ISBN
3890835603139

OPIS

Sadrži 96 dražesnih crteža i vesele naljepnice za sve malene ljubitelje životinja: ponosni tigrovi, umiljati zečevi i veseli majmunčići čekaju da ih obojiš veselim bojama! Tvoja omiljena bojanka koju sada možeš posvuda nositi sa sobom. Ova knjiga će kod djeteta od 4. godine nadalje potaknuti finu motoriku, koncentraciju i kreativnost.

Price: 20.90 Kn. Moja prva bojanka: životinje 20.90Kn. Oboj domaće životinje.Bojanke edicije Moja prva bojanka sadrže 12 jednostavnih i jasnih tematskih ilustracija, a dostupne su i kao komplet u poklon-kutiji.Autor i ilustrator ovog izdanja je Mladen Anđelković. Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 25kn, a za narudžbe u iznosu većem od 300kn dostava je besplatna.

Starost: 3-7 godina Bojanka Životinje za Odrasle je besplatna bojanka za odrasle sa 20 različitih slika za bojenje sa životinjama: konj bojanke, pas, mačka, sova, vuk i još mnogo različitih životinja! Napravite... Bojanke su ovdje u jednostavnoj formi za printanje PDF formata i do njih možete doći jednostavnim klikom na sliku nakon čega se otvara poseban prozor sa slikom za print ili sam PDF direktno spremate na računalo. Ključna reč: Moja prva bojanka: Životinje iz zoo vrta. Komentari čitalaca Ostavite KOMENTAR.

POVEZANE KNJIGE