Voda koja se smije

Voda koja se smije - Grković - Janović, Snježana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grković - Janović, Snježana
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Voda koja se smije.pdf
ISBN
9027239112126

OPIS

Sedam pripovijetki koje čine zbirku temelje se na pričama stvarnih osoba iz autoričine prakse socijalne radnice, ali književno nadograđene. Sačuvani su realni ambijenti i vrijeme (između šezdesetih do devedesetih godina 20. stoljeća) jer je utjecalo na sudbine likova, dok svaki lik, u vlastitom prostoru, ozračju i mjestu gradi posebnost, život.

Kao hemijsko jedinjenje, molekul vode sadrži jedan atom kiseonika i dva atoma vodonika, koji su povezani kovalentnim vezama.Voda je tečnost na standardnoj ambijentnoj temperaturi i pritisku, mada se na Zemlji često javlja zajedno sa svojim čvrstim stanjem, ledom; i u gasovitim ... "Voda ne smije postati izvor bogaćenja" ... Podržala ju je i hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja se već godinama bori za očuvanje izvora vode te se i kao zastupnica u Hrvatskom saboru uspjela izboriti da se prijedlog Zakona koji bi omogućio privatizaciju hrvatskih vodnih bogatstava povuče iz saborske procedure. Business Insider vrlo kratko, ali zorno i efektno opisao je zašto nikad ne smijemo piti vodu koja je označena da nije za piće.

Beba se smije kako bi izrazila zadovoljstvo, uzbuđenje, zadovoljstvo i sreću. Osmijeh je bebin način da kaže: "Hej mama i tata, super mi je s vama!" Kada očekivati prvi bebin osmijeh? Da, možete očekivati da se novorođenče nasmije.

POVEZANE KNJIGE