Zaraza ludila

Zaraza ludila - Mihovilovich, Juan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihovilovich, Juan
DIMENZIJA
12,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaraza ludila.pdf
ISBN
2549100256321

OPIS

Čitanje knjige ˝Zaraza ludila˝ priziva, u sjećanje Mariju Luisu Bambal, Juana Rulfa, Marcela Prousta i Alberta Camusa, a iznad svega. Franza Kafku. Mihovilovicheva knjiga spaja imaginarno i svakidašnje, apsurdno i zbiljno i to sve logički slijedi kaos svijeta u kojem živimo. U njegovoj prozi se ističe psihološka razrada svakog lika i tako pridonosi beskrajnom opisu različitih tipova ljudi. U romanu se vodi računa o svakom aspektu, o svakom detalju, mjestu i vremenu u kojem se radnja događa. Na taj način uspijeva pretvoriti estetska načela kojima doseže ono najsuptilnije u ljudskoj duši i dati ih u književnom tekstu neobične ljepote. (…) Čitava se radnja odvija u tri dana. To je razdoblje dovoljno da se opiše život i posao jednog suca u provinciji koji luta između zdravog rasuđivanja i apsurda. (Roberto Garcia Gonzalez za predstavljanje knjige, Limares, studeni 2006.)

No ipak, stručnjaci upozoravaju da nije svaka temperatura infekcija koronavirusom, kao što nije niti svaka zaraza koronavirusom po život opasna. Prema iskustvima brodskih liječnika djeca zaražena koronavirusom najčešće su hosipitalizirana zbog respiratornih te probavnih problema i to u početnom ... ra(Zaraza ludila),5 Desencierro(Oslobo enost),6 Grados de referencia(Re- ferentni stupnjevi), 7 El asombro (»u enje) 8 iYo mi hermano(Ja moj brat) 9 te zbirke pripovijedaka El ventanal de ladesolación(Prozor nad pustoπi), 10 Zaražena krava tek je četvrta ikad otkrivena, koja je zaražena virusom kravljeg ludila u SAD-u.

"Naš laboratorij je potvrdio pronalazak i ukaz... Nakon velike havarije u Ulici kralja Milana zbog koje je na tom potezu već dva dana obustavljen saobraćaj, sada građani ukazuju na sličan problem na drugoj lokaciji u Beogradu. Pukla cev, Foto: Screenshot U Ulici Matice srpske kod broja 97 pukla je kanalizaciona cev.

POVEZANE KNJIGE