Dinosauri – zanimljiva pitanja

Dinosauri – zanimljiva pitanja Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosauri – zanimljiva pitanja.pdf
ISBN
6113276688178

OPIS

Koji je dinosaur volio smrdljive mirise? Što je pterosaur? Imaš li mnogo zanimljivih pitanja? Ova je knjiga puna čudesnih odgovora! Duhovite ilustracije i zapanjujuće činjenice istražuju sve što je super, senzacionalno i totalno neobično o dinosaurima

Područje: Slikovnice, bojanke Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9803500 Kategorija: dječja knjiga Oznake: dinosauri , dječja enciklopedija Jezik: Hrvatski Biblioteka: Felix Liber d.o.o. Godina izdanja: 2020 Format: 22*28,5 Broj stranica: 31 Dinosauri - zanimljiva pitanja i odgovori je odlična knjiga autora C.

Primjerice: Zašto je nebo plavo? Kako je nastao svemir? Zašto Sunce sja i hoće li se jednog dana ugasiti? Zašto magnet privlači željezne predmete? Što su zapravo oblaci, kiša, munje i gromovi? Zašto Mjesec ne padne na Zemlju? Od čega je građen svijet? Bake i djedovi u školskim klupama Autor: Ana Šebo Glibušić, 11.4. 2017.

POVEZANE KNJIGE