Zec, medvjed, čovjek i lisica

Zec, medvjed, čovjek i lisica - Lovrenčić, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lovrenčić, Sanja
DIMENZIJA
3,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec, medvjed, čovjek i lisica.pdf
ISBN
5162059542381

OPIS

Slikovnica je namijenjena djeci od tri do osam godina. U svakoj je slikovnici, riječima i slikom, ispričana jedna priča iz riznice tradicijskog naslijeđa. Sve su pripovijesti ispričane na suvremen, autorski način, a ilustrirali su ih ponajbolji hrvatski ilustratori mlađeg naraštaja.

Follow 0 Followed 0. Mačak i lisica A treći je sin bio pravi razbojnik Proždrlica Kako je vojnik postao kralj Zec, medvjed, čovjek i lisica Sluga gospodinu naplatio Pjetlićeva družina Mladić i vražji car Žabica djevojka Ptičar i crna vrana Mala vila Više: Zavirite u korice knjige! SADRŽAJ. O tome kako su se nadmudrivali medvjed, čovjek i lisica čut ćemo u hrvatskoj narodnoj priči koju je adaptirala Sanja Lovrenčić.

Analiza lektire / Nepoznat autor. Čovjek i žena dio je zbirke "Šaljive narodne priče" koje su nastale kao zapisi nekadašnjih usmenih predaja.

POVEZANE KNJIGE