Crna gora -super karta

Crna gora -super karta - .. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
..
DIMENZIJA
12,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna gora -super karta.pdf
ISBN
4236098696439

OPIS

Karta Crne Gore.

Najbolje ponude autobuskih karata na jednom mestu i česti popusti. Pogledajte polaske i cene autobuskih karata za relaciju Srbija - Crna Gora.

Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje nam je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika. Srbija i Crna Gora (skraćeno SCG; službeno Državna zajednica Srbija i Crna Gora, skraćeno DZSCG), bilo je ime saveza Srbije i Crne Gore, državne zajednice u Europi koja je naslijedila bivšu Saveznu Republiku Jugoslaviju.Graničila se sa Mađarskom, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom na zapadu, Rumunjskom i Bugarskom na istoku, te Albanijom i Makedonijom na jugu. Stara Crna Gora, takođe poznata i kao Prava Crna Gora ili Istinska Crna Gora je istorijski i geopolitički pojam koji se odnosi na oblast prvobitne, odnosno prave Crne Gore, koja se sastojala iz četiri nahije: Katunske, Riječke, Lješanske i Crmničke.

POVEZANE KNJIGE