Hrvatski Jadran plava hr TN

Hrvatski Jadran plava hr TN - Nazor, Ante | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nazor, Ante
DIMENZIJA
4,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski Jadran plava hr TN.pdf
ISBN
8199594919821

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Strukture za odmor i ljetovanje prilagođene invalidima i osobama s invaliditetom u Istri, Dalmaciji, na Kvarneru i otocima u Hrvatskoj na moru. Ljetovanje na moru za invalide.

Prostrani, skromno opremljeni, ali s ogromnom terasom, smješteni su u blizini zaljeva s popločanim i šljunčanim plažama i uređenim pristupom u more za starije i malu djecu. Hrvatski premijer Andrej Plenković danas je razgovarao s češkim kolegom Andrejom Babišem o prijedlogu češke Udruge turističkih agencija, da se češkim turistima ovog ljeta omogući odmor na Jadranu.. Plenković i Babiš dogovorili su da nadležna ministarstva obje Vlade izrade modele za siguran dolazak čeških turista u Hrvatsku. Za sve rezervacije putem Valamara jamčimo najniže cijene na Internetu.

POVEZANE KNJIGE