Domaća zimnica

Domaća zimnica - Grupa Autora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
10,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zimnica.pdf
ISBN
4553701120715

OPIS

U knjizi DOMAĆA ZIMNICA otkrijte ideje kako cijele godine možete uživati u sezonskom voću i povrću! Ovdje ćete naći više od 300 provjerenih i novih recepata i savjeta za čuvanje i konzerviranje, ukuhavanje i sušenje hrane. Odkompota, džemova i sladoleda, sušenog ili ušećerenog voća, preko ukusnih sirupa ili likera, pa do ukiseljenog povrća, ovdje ćete doznati baš sve o pripremi savršene zimnice. Bez obzira na to jeste li ljubitelj slatkih ili slanih, pikantnih ili voćnih okusa, bilo da ste stručnjak kad je u pitanju konzerviranje hrane ili prvi put želite zaploviti tim vodama, ako želite izvući maksimalnu korist iz berbe iz vrta ili jednostavno otkriti nove i egzotične domaće poslastice… U knjizi DOMAĆA ZIMNICA naći ćete sve što vam srce poželi: klasike poput želea od dunja, ajvara ili kiselog kupusa, varijacije poznatih okusa poput džema od marelica i smokava te slatko-kisele cvjetače, egzotične delicije poput mahuna piccalilli i pirea od patlidžana, jedinstvene poslastice poput salate u staklenci… Čeka vas i iznimna riznica ideja, raspoređenih po abecednom redu za lakše snalaženje. U njoj će svatko naći nešto za sebe. Osim toga, ova će vam knjiga otkriti što učiniti kad vam se džem neće zgusnuti, po čemu se razlikuju relish i chutney te vam otvoriti brojne nove kulinarske horizonte.

Želite učinkovit imunitet? Saznajte zašto ne smijete zanemariti prehranu. Novosti.

Ona nas vraća u djetinjstvo i budi najljepša sjećanja na prijatnu toplinu bakine kuhinje. Spremanje zimnice je lijepa porodična tradicija, jer to nije samo hrana već je to ljubav i vrijeme koje posvetite porodici. Domaća zimnica - gušt ju je raditi, a još veći jesti 19.

POVEZANE KNJIGE