Moja kuhinja

Moja kuhinja - Krznarić, Željko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krznarić, Željko
DIMENZIJA
12,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja kuhinja.pdf
ISBN
9732196144511

OPIS

Željko Krznarić se bez imalo preterivanja moze nazvati mitom hrvatske ljubavne poezije. Koliko Nas zapravo zna da je Uzalud vam trud sviraći, koju se nerijetko zateknemo pjevušiti napisao upravo Krznarić? Ne dajte mi – Latino, Dobar dan, zlato moje, Otiš’o je otac moj polako,od Kiće Slabinca, Zaplakale stare tambure, Zbogom za zbogom od Gazda, Noćas, Do dna duse, Ruže i suze za Indexe, Kako da Te zaboravim zaŽeljko Krznarić je temperament koji ne miruje,osim desetka knjiga ljubavne poezije iz raznih razdoblja izdao je i knjigu s receptima – Velike tajne Vaših malih kuhinja.

Naslovnica O meni Trofeji Recepti Slike Omiljeni Tagovi ... welcome to my channel, here you can find recipes that I prepare for my family for breakfast lunch and dinner as well as recipes for winter and other related to the kitchen. Zdravo, ja sam Aleksandra i želim vam dobrodošlicu na moj kanal. Ovdje možete pronaći recepte za početnike, jednostavna i jeftina jela kao i za fine i graciozne poslastice.

34,435 likes · 17,525 talking about this. Sve na jednom mesto Kuhajte brzo i fino uz naše pouzdane i jednostavne recepte sa slikama! Kućni posjet: moja organizirana kuhinja Kuhinju isplaniraj tako da odgovara tvojoj osobnosti i uklapa se u tvoj način života.

POVEZANE KNJIGE