Pisma iz Prošlosti

Pisma iz Prošlosti - Haramija Hans, Ivan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Haramija Hans, Ivan
DIMENZIJA
11,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Pisma iz Prošlosti.pdf
ISBN
6081119813540

OPIS

Mala retrospektiva tekstova i karikatura jednog od najtrofejnijih hrvatskih karikaturista. Podnaslov knjige glasi: od odumiranja stare do puberteta nove države. Hans nije mijenjao ni slova, pa makar tekstovi bili pisani u doba socijalizma. Procijenite sami kolikoje bio vidovit. Tekstovi su kozerični, pisani pitko
i jasno. Svaki tekst nas “štrecne” i podsjeti naneku našu slabost. U ovoj knjizi, koja je posvećena 40. obljetnici rada Ivana Haramije Hansa, objavljeno je gotovo pedeset kozerija i po prilici toliko karikatura. To je mala retrospektiva njegovih tekstova od 1967. do danas.

Zaključi kako su dešifrirali preostala pisma. Prouči Kamen iz Rossete na 3D prikazu. Podrobniji članak o temi: Hrvatska prije Hrvata Područje današnje Hrvatske bilo je oduvijek vrlo bogato životinjskim i biljnim svijetom pa slijedom toga pogodno za život ljudi.

Saznajte više. Kad slučajno naiđe na pismo iz prošlosti, njegov će je sadržaj šokirati i duboku dirnuti. ...

POVEZANE KNJIGE