Priče znane s druge strane

Priče znane s druge strane - Burcar, Mirjana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burcar, Mirjana
DIMENZIJA
8,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče znane s druge strane.pdf
ISBN
1528096421797

OPIS

Priče znane s druge strane prva je slikovna zbirka pričica Mirjane Burcar koju je inspiriralo njezinih petero unučadi. Neobične, pomaknute priče u stihovima s drugačijom perspektivom pravi su čitalački užitak za sve generacije; od najmanjih, koji tek ulaze u svijet klasičnih pripovijetki, do onih starijih koji misle da o njima znaju sve što se uopće može znati.Jeste li znali da je Matovilku spasio Spiderman te kako je u bajci o Pepeljuzi bilo ne jedno, ne dva, već čak tri vjenčanja? Cvrčak i mrav svirali su klasiku i razni melos, a slavom su nadmašili i nenadmašni 2Cellos! Ružno je pače potražilo pomoć psihologa, a Snjeguljica je prošla sedam gora i sedam mora, samo kako bi srela sedam top-sportaša. Modni mačak glavni je u gradu, a Ivica i Marica tješe baku, usamljenu i jadnu. Dok su se slatki snovi oko Trnoružice svili, ljudi su čak i na Mjesecu bili! Sedam je kozlića jadnog vuka navuklo na videoigre, a princezu koja spava na najboljem madracu čak ni grašak ne može nažuljati.

P.S. Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove. Priče znane s druge strane Mirjana Burcar.

120,00 kn. Kupi! The Moguts ... Ana Duga kaže:" Djece u općini Novigrad Podravski je sve manje, a s druge strane, da općina uplati roditeljima i dio tog troška, već bi bilo lakše.

POVEZANE KNJIGE