Pušenje kako i zašto zauvijek prestati

Pušenje kako i zašto zauvijek prestati - Daniels, G.M. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daniels, G.M.
DIMENZIJA
11,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Pušenje kako i zašto zauvijek prestati.pdf
ISBN
5804094870715

OPIS

• Već dvadeset minuta poslije zadnje cigarete smanjuje vam se krvni tlak i brzina otkucaja srca, a tjelesna temperatura u rukama i nogama povećava se na normalnu razinu. • U roku od 24 sata razina ugljičnog monoksida u krvi pada na normalu, a kisik koji se prenosi krvlju se povećava. Smanjuje se rizik od srčanog udara. • Za 48 sati nervni se završeci u nosu počinju regenerirati, te se povećavaju osjeti okusa i mirisa. Lakše ćete disati, mada možete opaziti da vam se neko vrijeme kašalj pogoršao, jer se funkcija pluća vraća na normalu, a pluća vam se oslobađaju toksina od pušenja, l vi se oslobađate prljavštine, smrada, neugodnosti, izdatka i ovisnosti o pušenju cigareta.

Daniels (Izdavač: Publikum, 2003.) Knjiga sadrži mnoge praktične savjete i tehnike koje su potkrijepljene znanstvenim činjenicama i mogu ti biti od koristi kada prestaješ pušiti. Zašto je tako teško prestati pušiti? Nakon mjeseci i godina paljenja cigarete, pušenje je vjerovatno dio vaše svakodnevne rutine. "Možda ste razvili određene obrasce pušenja, npr.

Radno vrijeme je 9-17, od ponedjeljka do petka. Kako bez krize i nervoze na 100 % prirodan način ubiti želju za nikotinom i zauvijek prestati pušiti? 1. Jedna cigareta skraćuje život za 12 minuta 2.

POVEZANE KNJIGE