Basne – čarobne priče sa poukom

Basne – čarobne priče sa poukom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne – čarobne priče sa poukom.pdf
ISBN
9183187113771

OPIS

Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega donose zanimljive priče s poukom. Brojne ilustracije pomažu djetetu pratiti priču, a zbog onih znatiželjnih koji tek počinju slovkati tekst je pisan VELIKIM TISKANIM SLOVIMA. Ponos kada djete samo uspije pročitati tekst kod njega učvršćuje samopouzdanje, ali važnost priča s poukom je i u tome što pomažu djeci bolje razumjeti svijet oko sebe i ujedno razviti osjećaj za pravdu i pomaganje drugima u nevolji.

Svaka priča ima svoju pouku koja pruža odgovore na česte moralne dileme. Gdje kupiti BASNE - čarobne priče s poukom - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu SLIKO-PREPORUKA - BASNE: ČAROBNE PRIČE S POUKOM. U ovoj novoj edukativnoj, ilustriranoj slikovnici pročitajte čarobne priče kao što su "Lav i miš", "Cvrčak i mrav" i druge.

SKUPINA:DISKUSIĆI. ODGOJITELJICE: Ivana Ledinski Biljana Mikičić.

POVEZANE KNJIGE