Basne – čarobne priče sa poukom

Basne – čarobne priče sa poukom Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne – čarobne priče sa poukom.pdf
ISBN
4114922048359

OPIS

Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega donose zanimljive priče s poukom. Brojne ilustracije pomažu djetetu pratiti priču, a zbog onih znatiželjnih koji tek počinju slovkati tekst je pisan VELIKIM TISKANIM SLOVIMA. Ponos kada djete samo uspije pročitati tekst kod njega učvršćuje samopouzdanje, ali važnost priča s poukom je i u tome što pomažu djeci bolje razumjeti svijet oko sebe i ujedno razviti osjećaj za pravdu i pomaganje drugima u nevolji.

Srpski narod je iznedrio mnoge narodne umotvorine koje su nastale na osnovu životnog iskustva mnogih generacija. Te narodne umotvorine predstavljaju pravo blago jednog naroda.

godine, prvobitno posvećen humoru i šali. Vremenom je pored zabavnog sadržaja objavljeno i pregršt drugih zanimljivih i pre svega korisnih informacija kako za odrasle tako i za decu i mlade. Sa trnja se ne beru smokve, ni grožđe sa kupine.

POVEZANE KNJIGE