Grad, pepeo

Grad, pepeo - Rogar, Ivana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rogar, Ivana
DIMENZIJA
10,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad, pepeo.pdf
ISBN
6805062734225

OPIS

Nakon izvrsne zbirke priča Tumačenje snova (2016.) ovjenčane Nagradom Kamov, Ivana Rogar napisala je roman koji na apsurdan i duhovit način prikazuje ono što se čovječanstvu ciklički događa, ali je spletom okolnosti nenamjerno uspio prikazati situaciju sličnu ovoj koju proživljavamo u proljeće 2020. Disfunkcionalna obitelj živi u oronulom stanu izolirana od svijeta, u neimenovanom gradu u kojem građani izlaze samo ne bi li nabavili osnovne namirnice. Roman je zamišljen kao slagalica čije dijelove čitatelj stavlja na svoja mjesta i naposljetku dolazi do cjelovite slike o sveopćem srozavanju života. Počevši kao začudan čin, u kojem ispočetka nije jasno tko pripovijeda, a još manje gdje i zašto, pripovijedanje se pomalo raspetljava te završava potresnim zaključkom. O nevolji koja ih je zadesila likovi ne govore, što čitatelja stavlja pred zagonetku koju mora raspetljati kao u kakvu trileru.

Kandidati za člana Uprave - direktora trgovačkog društva Komunalno Stari Grad d.o.o., osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima (Narodne novine ... Ipak, „Grad, pepeo" nije roman o karanteni, već puno slojevitije djelo, koje će autorica predstaviti publici u razgovoru s moderatoricom Ljubicom Anđelković Džambić. Ovo izdanje Književnosti u Zelenoj održava se i u sklopu književnog festivala Dani Gjalskog, a program je potpomognut sredstvima Ministarstva kulture i medija RH i ... Ivana Rogar: Grad, pepeo Razlomljena radnja, više perspektiva ali jedna cjelina na kraju, čine okosnicu novog romana nagrađivane hrvatske autorice.

CLEANCRAFT USISIVAČ ZA PEPEO FLEXCAT 120 VCA. OLX SHOP.

POVEZANE KNJIGE