Izgubio se jedan zeleni pas

Izgubio se jedan zeleni pas - Biet, Pascal | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biet, Pascal
DIMENZIJA
9,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubio se jedan zeleni pas.pdf
ISBN
5370318834763

OPIS

Jakov je pas. I to ne običan pas. Jakov je zeleni pas. Njegova ga vlasnica Sara obožava, ali ga stalno drži u kući, jer se boji da će ga napasti psi iz susjedstva. Jednoga dana Jakov ipak izađe iz kuće i zaprepasti se kada ga okruže psi koji ga, zadivljeno ga gledajući, zamole da im otkrije svoju tajnu − kako je postao zelen. Tada Jakovu padne na pamet zgodna ideja − zašto svakome psu u gradu ne bi promijenio uzorak i boju?

This acclaimed serial features reviews written by experts in the field and serves as an indispensable reference to advanced researchers. Izgubio se jedan zeleni pas Ova slikovnica dio je serije Pričam ti priču , odakle potječe i Oprostite, jeste li vi vještica o kojoj sam nedavno pisala. Autor je Pascal Biet, a izdavač Školska knjiga, slikovnica dolazi u tvrdom uvezu. Nalazite se ovdje: Home; Novosti; Obavijesti; Pričaonica "Izgubio se jedan zeleni pas" Kalendar događanja ... Priču "Izgubio se jedan zeleni pas" napisao je Pascal Biet.

Preoblikuj podcrtane jesne rečenice u niječne rečenice, a niječne rečenice u jesne rečenice. Zapiši ih u bilježnicu.

POVEZANE KNJIGE