Kraljevna na zrnu graška

Kraljevna na zrnu graška - Andersen, Hans Christian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andersen, Hans Christian
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraljevna na zrnu graška.pdf
ISBN
8645451222616

OPIS

Slavnu priču Kraljevna na zrnu graška velikog danskog spisatelja H. C. Andersena nadahnuto je oslikala Nikolina Novosel Nežmah i približila je novim, mladim čitateljima.

Film je na Accolade Global Film Competition osvojio dvije nagrade (Awards of Excellence 2003. i 2004.), obje za glazbu koju je skladao Alan Williams.

Problem je bio u tome što je bilo vrlo teško provjeriti je li koja od njih Ceo crtani na srpskomCrtani filmSinhronizovano na srpski Koristeći predložak poznate bajke Hansa Christiana Andersena Kraljevna na zrnu graška, predstava progovara o odrastanju u uvjetima zaštite, o redu kojega svugdje mora biti, redu kojega se moramo držati i redu koji znači sigurnost. U predstavi Kraljevna na zrnu graška, kraljević odrasta pod strogim i budnim okom kraljice majke. Iz te predstave rodila se Mala scena, a s vremenom je Pričalo i Malena postala Kraljevna na zrnu graška.

POVEZANE KNJIGE