Nezgode jedne djevice

Nezgode jedne djevice - Wild, Meredith | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wild, Meredith
DIMENZIJA
12,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Nezgode jedne djevice.pdf
ISBN
3253785070977

OPIS

Prošlo je mnogo godina otkada je June Bell provela nekoliko ukradenih trenutaka sa svojom djevojačkom simpatijom Kaseom McCaskerom. Prošlo je jednako toliko godina otkada je Kaseov otac odbio prodati McCaskerovu farmu kako bi Bell mogao proširiti hotel. Sada se Kase vratio, a June je možda jedina osoba koja ga može nagovoriti da se predomisli i proda farmu. Ali može li se ponovno suočiti s njim nakon što ju je napustio bez ijedne riječi?

Isto toliko je godina prošlo otkako je Kaseov otac odbio da proda svoju farmu kako bi Junein otac proširio svoj hotel. Sada se Kase napokon vratio, a June je jedina koja ... Nezgode jedne djevice - Prije četiri godine, neočekivane vijesti protresle su temelje Kaseova života.

June djevojka koja još uvijek razmišlja o ukradenim trenutcima koje je provela sa Kaseom, mladićem u kojeg je bila zaljubljena. Ali on odlazi od nje bez riječi, a ona i nekoliko godina kasnije new može zaboraviti mladenačku ljubav. Meredith Wild- Nezgode jedne djevice~ Nezgode #4 ~ Prošlo je mnogo godina otkada je June Bell provela nekoliko ukradenih trenutaka sa svojom djevojačkom simpatijom Kaseom McCaskerom.

POVEZANE KNJIGE