Tigar koji je svratio na čaj

Tigar koji je svratio na čaj - Kerr, Judith | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kerr, Judith
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Tigar koji je svratio na čaj.pdf
ISBN
7961166408667

OPIS

Tigar koji je svratio na čaj jedna je od omiljenijih dječjih priča napisanih u 20. stoljeću. Opisuje nenadani posjet tigra jednoj britanskoj obitelji, kojoj pojede i popije sve što je pronašao u hladnjaku. Pripremajući se za tigrov ponovni dolazak, obitelj kupuje zalihu namirnica, no do ponovnog susreta ipak nikad nije došlo. Judith Kerr ujedno je i ilustrirala ovu priču. „Tigar koji je svratio na čaj“ doživio je kazališne izvedbe, a na Badnjak 2019. prikazana je televizijska ekranizacija

Razlog za to jednim dijelom je u njenom izgledu koji podsjeća na slikovnice nekog davno prošlog vremena, a drugim dijelom i zbog idilične, tople priče koja opisuje običan život u britanskom domu 60-tih godina prošlog stoljeća. Tigar koji je svratio na čaj. Posted on 8.

Pripremajući se za tigrov ponovni dolazak, obitelj kupuje zalihu namirnica, no do ponovnog susreta ipak nikad nije došlo. Tigar koji je svratio na čaj. 79,00 kn.

POVEZANE KNJIGE