BEBE BEARS: PLIŠ – BUCKY

BEBE BEARS: PLIŠ – BUCKY - .. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
..
DIMENZIJA
5,54 MB
NAZIV DATOTEKE
BEBE BEARS: PLIŠ – BUCKY.pdf
ISBN
8225684174722

OPIS

Ovo je priča, o čudnim prijateljima, smeđem medvjedu Bucky-ju i polarnom medvjedu Bjornu, koji, iako tako različiti, nalaze načina da postanu najbolji prijatelji i koji kroz igru i zanimaciju rješavaju svakodnevne probleme, s kojima se djeca susreću u realnom životu. Be-Be-Bears, plišani medvjedići, 20 cm, predstavljaju tri noseća lika iz omiljenog crtanog filma. Asst 4 Bucky, 3 Bjorn, 2 Franny. Preporučena dob: 3+ godine

Predviđen rok otpreme: sutra* Ovo je priča, o čudnim prijateljima, smeđem medvjedu Bucky-ju i polarnom medvjedu Bjornu, koji, iako tako različiti, nalaze načina da postanu najbolji prijatelji i koji kroz igru i zanimaciju rješavaju svakodnevne probleme, sa kojima se djeca susreću u realnom životu. Be-Be-Bears je plišani medvjedić od 25 cm sa zvukom koji predstavlja Bjorna , jednog od dva glavna lika iz omiljenog ... Bebe Bears Bucky 20 cm Plišana igračka 913039IZD.

Dodaj u košaricu . Dodajte na listu želja Usporedi.

POVEZANE KNJIGE