Sigurni na internetu

Sigurni na internetu - Borić, Neven | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
5,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurni na internetu.pdf
ISBN
5196089993376

OPIS

Razvoj interneta a time i komunikacije, potaknuo je promjene i u svim ostalim područjima života. Zato je posebno veliki izazov uputiti u taj svijet naše najmlađe. Međusobna povezanost, pristup informacijama i znanju te lakoća komunikacije pružaju ogromne prednosti ali i donose situacije u kojima se moramo ponijeti oprezno. Pomoću ove knjige uputite svoje klince u sve prednosti internete i načine kako da se zaštite te u svakom trenutku ostanu sigurni.

U povodu Dana sigurnijeg interneta donosimo vam praktične savjete uz koje i vi možete pomoći da internet bude sigurnije mjesto. 1.

rizike -nikad niste sigurni u identitet te osobe •Upoznavanje uživo je vrlo rizično, osobito za mlade osobe! •Ne dijeliti svoje fotografije putem Interneta -lako ih je Zato je danas važnije nego ikad koliko pažnje posvećujemo oprezu i sigurnosti korištenja mreže. U povodu Dana sigurnijeg interneta donosimo vam praktične savjete uz koje i vi možete pomoći da internet bude sigurnije mjesto.

POVEZANE KNJIGE