Sigurni na internetu

Sigurni na internetu - Borić, Neven | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
3,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurni na internetu.pdf
ISBN
2633528481991

OPIS

Razvoj interneta a time i komunikacije, potaknuo je promjene i u svim ostalim područjima života. Zato je posebno veliki izazov uputiti u taj svijet naše najmlađe. Međusobna povezanost, pristup informacijama i znanju te lakoća komunikacije pružaju ogromne prednosti ali i donose situacije u kojima se moramo ponijeti oprezno. Pomoću ove knjige uputite svoje klince u sve prednosti internete i načine kako da se zaštite te u svakom trenutku ostanu sigurni.

internet sigurnost na internetu Program za sigurno internetsko plaćanje, 3D Secure (Three Domain Secure), standard je sigurne kupnje karticama na internetskim prodajnim mjestima, a njegove tri glavne domene uključuju: 1. korisnike protokola, klijente i korisnike kartica kojima je izdavatelj osigurao karticu.

Izidora Kršnjavog u Zagrebu, a tom prilikom su HAKOM, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (Centar za sigurniji internet) i tri hrvatska mobilna operatora najavili web-plaformu SINI - Sigurni na internetu. Povodom Dana sigurnijeg Interneta koji se u cijelom svijetu obilježava drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca u godini te Međunarodnog dana žena i djevojaka u znanosti koji se obilježava 11. veljače, Zajednica za tehničku kulturu Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika organiziraju predavanje "Sigurnost djece na internetu - odrastanje bez (e ... Provjerite aktivnosti na uređajima koje koristi dijete.

POVEZANE KNJIGE