SNJEŽNO KRALJEVSTVO II

SNJEŽNO KRALJEVSTVO II Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
SNJEŽNO KRALJEVSTVO II.pdf
ISBN
9967323389879

OPIS

Slijedeći nepoznati glas koji ju doziva, Elza odlazi iz kraljevstva Arendelle. Ana, Olaf, Kristof i Sven pridružuju joj se na uzbudljivom putovanju. U začaranoj jesenskoj šumi susrest će se s prošlošću svoga kraljevstva i vlastitim tajnama. Zašto je Elza rođena s čarobnim moćima? Hoće li njezina čarolija biti dovoljna da spasi kraljevstvo od nove prijetnje? Pročitajte priču do kraja i otkrijte sve tajne Snježnoga kraljevstva!

Radno vrijeme Službe za korisnike i podrške: Ponedjeljak - petak od 13:00h do 22:00h, subota, nedjelja i blagdani od 10:00h do 22:00h Kino: Urania Glume: Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Ronald Žlabur Režija: Chris Buck, Jennifer Lee Trajanje: 103 min U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne. Snježno kraljevstvo (engleski: Frozen), također poznat kao Zaleđeno kraljevstvo, jest američki muzičko-fantastični računarsko animirani 3D film kompanije Walt Disney Animation Studios koji je objavio Walt Disney Pictures, [5] te 53. animirani film Disneyja.Film je inspirirala "Snježna kraljica", bajka iz 1844.

U njezinoj unutrašnjosti ima dosta mjesta za tvoje pisaće pribore i brzo ćeš u njoj naći što ... 3. Snježno kraljevstvo II.

POVEZANE KNJIGE