100 priča iz začarane šume

100 priča iz začarane šume - Grupa Autora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,40 MB
NAZIV DATOTEKE
100 priča iz začarane šume.pdf
ISBN
5257974693886

OPIS

Ova zbirka zabavnih i poučnih kratkih priča osvojit će srca mališana, a nježne ilustracije upotpunit će doživljaj čitanja i slušanja lijepe riječi. Tople priče o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu oplemenit će dragocjene zajedničke trenutke s djecom, a ona će poslije i sama u razgovoru znati prepoznati i cijeniti vrline i poželjne osobine koje nas čine boljim osobama.

Grupa autora ... 100 priča iz začarane šume: Kako me voliš? - izrada cvijeta za mamu MEĐUNARODNI DAN OBITELJI: A. Petrlik Huseinović: Moja obitelj - crtanje vlastite obitelji PONAŠANJE DJECE: Firuz, Erdo: Neodlučni kameleon - izrada kameleona ŽIVOTINJSKI SVIJET: B.

Svojem je mužu zadavala mnoge probleme zbog brojnih ljubavnika, koje je navodno bacala s najviše kule kada bi ih se zasitila. Njezino je ime vezano uz mračne političke spletke i izrazito nasilnu obitelj. 100 PRIČA IZ ZAČARANE ŠUME.

POVEZANE KNJIGE