100 priča iz začarane šume

100 priča iz začarane šume - Grupa Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
100 priča iz začarane šume.pdf
ISBN
1682143760133

OPIS

Ova zbirka zabavnih i poučnih kratkih priča osvojit će srca mališana, a nježne ilustracije upotpunit će doživljaj čitanja i slušanja lijepe riječi. Tople priče o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu oplemenit će dragocjene zajedničke trenutke s djecom, a ona će poslije i sama u razgovoru znati prepoznati i cijeniti vrline i poželjne osobine koje nas čine boljim osobama.

Tople priče o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu oplemenit će dragocjene zajedničke trenutke s djecom, a ona će poslije i sama u razgovoru znati ... 100 priča iz začarane šume - Ova zbirka zabavnih i poučnih kratkih priča osvojit će srca mališana, a nježne ilustracije upotpunit će doživljaj čitanja i slušanja lijepe riječi. Tople priče o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu oplemenit će dragocjene zajedničke trenutke s djecom, a ona će poslije i sama u razgovoru znati prepo Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov 100 priča iz začarane šume autora Grupa Autora.

192 str., tvrdi uvez. Velika zbirka priča Deset slikovnica, deset priča tvrdi uvez.

POVEZANE KNJIGE