Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija

Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija - Balta, Petar | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balta, Petar
DIMENZIJA
5,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje-Biblija.pdf
ISBN
7080870463557

OPIS

Ova čudesna slikovnica za čitanje i kupanje sadrži stranice koje u doticaju s vodom mijenjaju boje. Dijelovi ilustracija su prekriveni bijelim slojem, a tek kada se nanese voda otkriva se cjelovita slika. Nakon što se stranice osuše boje se vraćaju natrag u bijelu. Sve ovo čini kupanje zabavnim, posebno za djecu u dobi do 3 godine.

Sigurno online... Biblija za moje prve korake - Još jedna vrlo prikladna Biblija Kršćanske sadašnjosti za najmanje od naših mališana, posebno oblikom, tekstom i likovnošću. Ova slikovnica u obliku torbice djeci će biti prihvatljiva već na prvi pogled, a razveselit će ih i sjajni, razigrani i veseli crteži koji, na način prepričanog sadržaja prikl Noina arka - Čudesna slikovnica za čitanje i kupanje .

Ova čudesna slikovnica stihova je već godinama izuzetno tražena kao veoma jeftin, a izuzetno lep i jedinstven poklon dragim osobama. Izdavač: Autorsko izdanje.

POVEZANE KNJIGE