Diskretne hronike

Diskretne hronike - Bojanović, Uroš | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bojanović, Uroš
DIMENZIJA
4,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Diskretne hronike.pdf
ISBN
8058632196765

OPIS

Diskretne hronike, četvrta zbirka poezije mladog bosanskohercegovačkog autora Uroša Bojanovića, autentičan je britak i melankoličan pjesnički glas, „kronika“ čas duhovitih i intimnih, čas mračnih i politički nekorektnih stihova, isprepletenih bogatom asocijativnom mrežom motiva iz filmske i pop-kulture. Budućnost je sjajna odmjereno nam poručuje pjesnik, a mi se pitamo je li diskretno ironičan ili samo šarmantno duhovit. Čini se oboje.

No, prije će biti da je riječ o kakvoj ljetnoj, proljetnoj kiši, intenzivnoj, a kratkoj, a ne o nekom novom fenomenu, o naglom proboju poezije na tržište. Diskretne hronike 75,00 kn . U košaricu Czesław Miłosz.

Nakladnik/ci. SANDORF - Obrt za nakladništvo i posredništvo ... Diskretne hronike, četvrta zbirka poezije mladog bosanskohercegovačkog autora Uroša Bojanovića, autentičan je britak i melankoličan pjesnički glas, „kronika" čas duhovitih i intimnih, čas mračnih i politički nekorektnih stihova, isprepletenih bogatom asocijativnom mrežom motiva iz filmske i pop-kulture. Diskretne hronike, četvrta zbirka poezije mladog bosanskohercegovačkog autora Uroša Bojanovića, autentičan je britak i melankoličan pjesnički glas, „kronika" čas duhovitih i intimnih, čas mračnih i politički nekorektnih stihova, isprepletenih bogatom aso Diskretne hronike / Uroš Bojanović.

POVEZANE KNJIGE