Fortnite figura-žig u blisteru 5pk FOR5040 sorto

Fortnite figura-žig u blisteru 5pk FOR5040 sorto Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Fortnite figura-žig u blisteru 5pk FOR5040 sorto.pdf
ISBN
7806507846515

OPIS

U paketu dolazi 5 figura. Dezei se šalju ovisno o dostupnosti na skladištu dobavljača. Skupi sve figure iz najpopularnije video igre svih vremena – Fortnite! Figure su izrađene od vrhunskih materijala, a na njima su prikazani i najmanji detalji svih likova iz video igre. U postolju svake figure nalazi se žig s kojim možeš ostaviti svoj Fortnite trag posvuda. U ovom pakiranju dobivaš 5 Fortnite figura. Ukupno 41 figura za sakupiti.

Fortnite - Rainbow Smash szivacs fegyver, 75cm . 9 995 Ft ... Kružite po celoj mapi s Drift-om u Battle Royale džipu terencu! Sa sobom možeš poneti svoje omiljene figure iz kolekcije Fortnite boraca, dok krstarite ostrvom ka pobedi! Autentični detalji: Terenac dizajniran za prave ljubitelje Fortnite, verna je replika onog iz igrice.

Skupi sve figure iz najpopularnije video igre svih vremena - F Trgovina / Igračke / Fortnite Fortnite figura-žig u blisteru (3 figure u jednom pakovanju) 19,90 KM. U jednom pakovanju dolaze licencirane figure u obliku žigova/pečata, cijena se odnosi na jedno pakovanje od 3 figure iz mogućih 36 iz cijelog seta.

POVEZANE KNJIGE