Najbolji lijek

Najbolji lijek - Brogan, Tracy | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brogan, Tracy
DIMENZIJA
6,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Najbolji lijek.pdf
ISBN
6976024409530

OPIS

Svi osim Evelyn misle da ona treba nekoga tko bi joj popravio raspoloženje jednakim žarom kako ona popravlja nedostatke na tijelima svojih pacijenata. Ali ta karijerom opsjednuta žena jednostavno nema vremena za nešto tako nisko na listi prioriteta kao što je ljubav, sve dok jednoga dana u njezinu ordinaciju i u život ne uđe netko tko je sve što joj nikako nije bilo u planu. Tyler Connelly osim nevjerojatno privlačna izgleda nema ništa što mu ide u prilog, u ordinaciji se našao nakon što je doživio nesreću vozeći ukradeni vodeni skuter. Naizgled besperspektivan, nezaposlen, osam godina mlađi muškarac neočekivano unese nemir u Evelyn. Ponukana mišlju da izbaci iz glave ono što sigurno nije dobro za nju, sastavlja popis prema kojem će naći idealnog muža te se prijavljuje na stranicu za upoznavanje partnera. Nakon što se svaki dogovoreni spoj pretvori u katastrofu, Evelyn shvaća da savršen popis ne znači savršen muškarac. No je li spremna upustiti se u nešto što se ne nalazi na njezinu popisu? Može li naizgled nesavršeno biti savršeno za nju?

Pričalo se o problemu sa kičmom i bolovima u nozi. Jedna starija gospođa daje savjet drugoj. Zdrave navike su najbolji prirodni preparat za hemeroide.

Prisutan je osjećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspijevate, probadajuća bol i pritisak. LIJEČI BRZINOM MUNJE: Ovaj prirodni lijek protiv kašlja MORATE NAPRAVITI! Autor: A.P. Ponedjeljak, 14.

POVEZANE KNJIGE