Plavi cvijet

Plavi cvijet - Šumberac, Manuel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šumberac, Manuel
DIMENZIJA
4,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Plavi cvijet.pdf
ISBN
1729723335504

OPIS

Dora je dobila na dar sićušnu biljku s tek jednim jedinim listom. Rekli su joj da će biti posebna, velika, najljepša. No treba joj vremena, Dora mora biti strpljiva. Odabrala je vazu, zalijevala je, stavila je na najbolje mjesto, dodijelila joj ime, pažljivo se o njoj brinula. I čekala. I biljka je polako rasla, malo ukrivo, no Dora se nije brinula. Vjerovala je u svoj cvijet. No jednog je dana biljka prestala rasti. No Dora u početku nije odustajala, dat će mu vremena. Ali nakon nekog vremana počela si je postavljati pitanja i postala nestrpljiva. Možda taj cvijet ne mora biti toliko poseban, možda može biti poput drugih? I taman kad je odustala, plavi ju je cvijet iznenadio. Krasnu priču o strpljivosti, trudu, o odrastanju i razvitku divno je ispričao i ilustrirao nagrađivani ilustrator Manuel Šumberac. Priča je to i posebnosti koju nosimo u sebi te o vremenu koje svakome od nas treba da za razvoj. Neki su sporiji, a neki brži, no važno je da si damo vremena kako bismo svoju posebnost mogli pokazati najljepšim cvjetovima.

Plavi encijan predstavlja ljupkosti, unutrašnju vrednost i ženstvenost. Preko Pinterest.

Ako se redovito uklanjanju osušeni cvjetovi, karpatski zvončić cvjetat će tjednima. Udruga Plavi cvijet is at Kuglana Klaric. November 8, 2020 · Slavonski Brod, Croatia · # igrajsesamnom 5-a igraonica je gotova, hvala Kuglana Klaric na gostoprimstvu bilo nam je predivno. Udruga Plavi cvijet, Slavonski Brod.

POVEZANE KNJIGE