Plavi cvijet

Plavi cvijet - Šumberac, Manuel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šumberac, Manuel
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Plavi cvijet.pdf
ISBN
1201168009196

OPIS

Dora je dobila na dar sićušnu biljku s tek jednim jedinim listom. Rekli su joj da će biti posebna, velika, najljepša. No treba joj vremena, Dora mora biti strpljiva. Odabrala je vazu, zalijevala je, stavila je na najbolje mjesto, dodijelila joj ime, pažljivo se o njoj brinula. I čekala. I biljka je polako rasla, malo ukrivo, no Dora se nije brinula. Vjerovala je u svoj cvijet. No jednog je dana biljka prestala rasti. No Dora u početku nije odustajala, dat će mu vremena. Ali nakon nekog vremana počela si je postavljati pitanja i postala nestrpljiva. Možda taj cvijet ne mora biti toliko poseban, možda može biti poput drugih? I taman kad je odustala, plavi ju je cvijet iznenadio. Krasnu priču o strpljivosti, trudu, o odrastanju i razvitku divno je ispričao i ilustrirao nagrađivani ilustrator Manuel Šumberac. Priča je to i posebnosti koju nosimo u sebi te o vremenu koje svakome od nas treba da za razvoj. Neki su sporiji, a neki brži, no važno je da si damo vremena kako bismo svoju posebnost mogli pokazati najljepšim cvjetovima.

Plavi cvijet je priča o posebnosti koju nosimo u sebi te o vremenu koje svakome od nas treba da za razvoj. Besplatna dostava unutar RH za sve narudžbe iznad 150 kn (ne odnosi se na narudžbe časopisa) Prijava The Blue World Institute of Marine Research and Conservation (BWI) works to protect the marine environment in the Adriatic Sea.

prije i do 20 min. posle željenog vremena naručioca. Turistički cvijet 2014; Plavi cvijet 2009 - Turistički cvijet 2009; Plavi cvijet 2008 - Turistički cvijet 2008; Plavi cvijet 2007; Plavi cvijet 2006; Turistički cvijet 2005; Plavi cvijet 2004; Plavi cvijet 2002.

POVEZANE KNJIGE