Razori me

Razori me - Lee, Geneva | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lee, Geneva
DIMENZIJA
12,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Razori me.pdf
ISBN
4414434000384

OPIS

Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena – a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost. Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan. Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu obitelj. Jednako bijesna i duboko povrijeđena Libby prekida sve veze s njim. Poslije svih zajedničkih godina čini se da im se veza primakla kraju. Ali ljubav je vrlo otporna i traje čak i kad to ne želimo. Greyson i dalje čezne za Libby, a premda je Libby srce slomljeno zbog Greysonova nepovjerenja, nada se da može imati potpunu i sretnu obitelj.

Protiv svakog zla. Veliki i silni Bože, pogledaj na mene i otjeraj sve zle sile, uništi ih, razori ih, da se mogu osjećati dobro i činiti dobro. Ko bi, da kriknem, ko bi me čuo iz četa anđeoskih? pa čak i da me nenadno privine neki na srce: iščileo ja bih od njegovog snažnijeg bića.

Šef milijarder iz susjednog stana. Monroe, Masx 99,00 kn.

POVEZANE KNJIGE