Razori me

Razori me - Lee, Geneva | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lee, Geneva
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Razori me.pdf
ISBN
8422871823721

OPIS

Veza Libby Lawson i Greysona Chapmana oduvijek je bila složena – a život u braku nije postao ništa jednostavniji. Ali kad je Libby zatrudnjela, pred sobom je naposljetku vidjela svjetliju budućnost. Postojao je samo jedan problem: Greyson je tvrdio da je neplodan. Razgnjevljen, Greyson napušta svoju mladu obitelj. Jednako bijesna i duboko povrijeđena Libby prekida sve veze s njim. Poslije svih zajedničkih godina čini se da im se veza primakla kraju. Ali ljubav je vrlo otporna i traje čak i kad to ne želimo. Greyson i dalje čezne za Libby, a premda je Libby srce slomljeno zbog Greysonova nepovjerenja, nada se da može imati potpunu i sretnu obitelj.

1,345 likes · 21 talking about this. Pianist, Singer, Entertainer Prijevodi fraza RAVAGE ME s engleskog na hrvatski i primjeri upotrebe riječi "RAVAGE ME" u rečenici s njihovim prijevodima: Ravage me , Charlie! Razori me.

Webshop i maloprodaja [email protected] +385 1 5577 953. Redakcija (nakladni odjel) ... Razori me Geneva Lee.

POVEZANE KNJIGE