Šef milijarder iz susjednog stana

Šef milijarder iz susjednog stana - Monroe, Masx | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Monroe, Masx
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Šef milijarder iz susjednog stana.pdf
ISBN
5649865960740

OPIS

Šteta što nismo baš najbolje počeli. Moja su ga lajava usta okrenula protiv mene, a bez obzira na zavodljiv izgled i uspjeh, Trent Turner nije nevinašce. Tvrdoglav je i nepopustljiv, a kako je sin vlasnika hotelskog lanca, misli da zna sve o hotelskome poslovanju. Kako vodi izgradnju novoga neworleanskog hotela u lancu, za čiji sam unutarnji dizajn ja zadužena, naš je poslovni odnos previše blizak za dvoje koji se međusobno mrze iz sve duše. Ali to nije sve. Znate, Trent Turner, moj šef milijarder, živi vrata do mojih. Dovraga, nadajmo se da će moja karijera – i moji hormoni – to uspjeti preživjeti.

A možda ćete, kao i ja, zaboraviti da čitate u javnosti (ili u mom slučaju, na plaži), te se glasno, iz sveg srca nasmijati na određeni dio romana i time privući na sebe zbunjene poglede. 😉 Max Monroe, ŠEF MILIJARDER IZ SUSJEDNOG STANA.

Max Monroe - Šef milijarder iz susjednog stana. Max Monroe - Šef milijarder iz susjednog stana See what your friends are reading.

POVEZANE KNJIGE